Boğaziçi Caz Korosu

Tarihler: 31 Ocak 2015 Cumartesi ~ 31 Ocak 2015 Cumartesi 20:30

Yer: Zorlu Center Ana Tiyatro

Ücret: 1. Kategori - 78.00 TL 2. Kategori - 65.00 TL 3. Kategori - 50.00 TL 4. Kategori - 35.00 TL 5. Kategori - 25.00 TL

Nereden Alınır: https://bilet.zorlucenterpsm.com

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2015 ~ Oca 31, 2015

Yürüttüğü ve yer aldığı sıra dışı projelerle Türkiye'de koro müziğinin öncüsü kabul edilen, 2 dünya şampiyonluğu dahil uluslararası arenada sayısız başarıya imza atmış Boğaziçi Caz Korosu, geçtiğimiz ekim ayında da, Fransa'da düzenlenen ve dünya koro müziğinin zirvesi olarak kabul edilen Polyfollia'ya davet edilen uluslararası 11 ekipten biri olarak, festival tarihinde Türkiye'yi temsil eden ilk koro olmanın gururunu yaşadı. Büyük ölçüde yenilenmiş kadrosu ve yoğun çalışma temposuyla, önemli projelerde yer almaya devam eden ve konser programlarını sürdüren koro, bu kez Zorlu Performans Sanatları Merkezi sahnesinde müzikseverlere çok özel bir performans sunmaya hazırlanıyor.

Ali Kocatepe, Nil Karaibrahimgil ve Yasemin Mori'nin konuk sanatçı olarak yer alacağı bu çok özel gecede, anket sonuçlarına göre belirlenecek olan bir parçanın tüm dinleyicilerle birlikte söylenmesinin yanı sıra, meraklıları için Şef Masis Aram Gözbek ve koro üyeleriyle interaktif bir söyleşi de gerçekleştirilecek. Zamanın su gibi akacağı, izleyenlere daha önce hiç yaşamadıkları çok farklı bir deneyimi tattırmaya hazırlanan bu çok özel performans, sürpriz sanatçıların koroyla birlikte seslendireceği şarkılarla daha da renklenecek.

Boğaziçi Caz Korosu'nun dünya çapındaki başarıları:
2008 yılında Avusturya'da düzenlenmiş olan ''Vokal Total'' isimli dünya çapındaki en prestijli "A Cappella" yarışmasında, pop ve caz kategorilerinde "gümüş diploma" ödülüne layık görüldü. 2010'da Çin'de düzenlenen 6. Dünya Koro Olimpiyatları'nda Çağdaş Müzik kategorisinde "dünya ikincisi", Oda Korosu ve Caz kategorilerinde ise "dünya üçüncüsü" oldu ve üç altın diploma ile Türkiye'ye döndü. 2011'de ise Avusturya'da düzenlenen Dünya Koro Şampiyonası'nda, Çağdaş Müzik ve Folklor kategorilerinde "DÜNYA ŞAMPİYONU", Karma Korolar kategorisinde ise "Dünya İkincisi" oldu ve şampiyonların yarıştığı Grand Prix'de ise 2 altın madalya kazanarak toplam 5 altın madalya ile Türkiye'ye döndü. Koro son olarak 2012 yılında Amerika'da düzenlenen 7. Dünya Koro Olimpiyatları'ndan 3 altın madalya ve Macaristan'da düzenlenen Cantemus 9. Uluslararası Koro Festivali'nde de 1 altın madalya kazandı. Mayıs 2014'te Bulgaristan'da düzenlenen ve European Grand Prix organizasyonunun 6 ayağından biri olan 35th International May Choir Competition'dan da "Karma Korolar Birinciliği" ve "Genç Şef Özel Ödülü" ile döndü. Koro son olarak, Ekim 2014'te Fransa'da düzenlenen ve koro dünyasının zirvesi olarak kabul edilen dünyaca ünlü koro festivali Polyfollia'ya özel olarak davet edilen 11 topluluğun içinde yer alarak, bu festivalde Türkiye'yi temsil eden ilk koro olma niteliğine sahip oldu.

www.bogazicicazkorosu.com

Bu etkinlik 7 yaş ve üstü çocuklar için uygundur ve bilete tabidirler.
* 7 yaş altındaki çocuklar etkinliğe kabul edilmeyecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT