Don Diablo - Otto Knows

Tarihler: 19 Eylül 2014 Cuma ~ 19 Eylül 2014 Cuma 21:00

Yer: Maslak Arena

Ücret: 1. Dönem İndirimli Bilet Fiyatıdır Sahne Önü - 90.00 TL Normal - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: 100. Yıl Oto Sanayi Sitesi AOS-52 Çömlekci Sokak No: 30 Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2014 ~ Eyl 19, 2014

Hollandalı prodüksiyon dehası Don Diablo ve İsveçli DJ Otto Knows, FG 93.7 Beat The Night kapsamında 19 Eylül'de Maslak Arena'da sizleri coşturacak.

Türkiye’nin en büyük elektronik müzik markası FG 93.7 ve geçtiğimiz sezon "Electropol" ile üniversite tabanlı dinleyici kitlesini biraraya toplayan Profun ortaklığı ile 19 Eylül Cuma günü Maslak Arena Festival Çadırı’nda gerçekleşecek etkinlikte Tomorrowland, Ultra Music Festival ve Mysteryland gibi dünyaca ünlü festivallerde sahne alan Hollandalı prodüksiyon dehası Don Diablo ve Tomorrowland, Electric Zoo, Sun City Music Festival gibi etkinliklerde performanslarıyla hayran bırakan İsveçli Otto Knows müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Don Diablo
Hollanda’da doğup büyüyen ve daha sonra hala prodüksiyon ve dünya turu takvimi çalışmalarına devam ettiği Londra’ya taşınan Hollandalı prodüktör/DJ Don Diablo; Kelis, Alex Clare, Diplo, Example, Dragonette ve Noisia gibi oldukça önemli isimlerle collablar (ortak çalışmalar) yaptı.

Diablo, son 12 ay içerisinde her biri dans müziği dünyasına bomba gibi düşen çalışmalar yaptı. Axwell’in label’ı olan Axtone, Nicky Romero’nun label’ı Protocol Recordings, Steve Angello’nun label’ı Size X ve Spinnin’ Records label’ı üzerinden birkaç parça çıkaran Don’a, bir teklif de Warner Brothers’tan “Batman Arkham Origins” için geldi. Don Diablo'nun oyunun dünya çapında kullanılacak videosu için hazırladığı tanıtım müziği çok hızlı şekilde ünlendi. Gece kulüplerini adeta vuran çalışması “Starlight (Could You Be Mine)” ise Swedish House Mafia konserlerinde gala yaptı ve dünyaca ünlü isimler tarafından destek alınca Beatport Top 5 listesine girmesi çok kolay oldu. Bu çalışmadan sonra Don birkaç çalışmasıyla daha Beatport Top 10’da yerini aldı. 

Birçok ünlü isim tarafından desteklenen Don’un en az 6 parçasının BBC Radio 1 show’da Pete Tong tarafından çalınmış olması, ayrıca Las Vegas’ın en yeni ve ünlü gece kulüplerinden “Light”ta resident DJ’lik almış olması onun ne kadar parlak bir geleceğe sahip olduğunun en önemli kanıtları. Departures Ibıza’da Axwell ve Ingrosso’yla birlikte çalması, Miami’de gerçekleşen Ultra Music Festival’da ilk kez gösterdiği müthiş sahne performansı, biletleri tükenen Asya ve Amerika turları Diablo’nun oldukça yoğun tur programında öne çıkan notlar.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT