Fennesz - Lillevan - Keiji Haino

Tarihler: 19 Nisan 2014 Cumartesi ~ 19 Nisan 2014 Cumartesi 21:00

Yer: Borusan Müzik Evi

Ücret: Masa - Tam 33.00 TL Öğrenci 30.00 TL Ayakta - Tam 22.00 TL Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. Orhan Adli Apayadın Sok. No: 1 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 336 32 71

Web: http://http://www.borusanmuzikevi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2014 ~ Nis 19, 2014

Borusan Müzik Evi ve Kod Müzik işbirliğiyle gerçekleşecek olan Nova Muzak Serisi kapsamındaki iki konser, 19 Nisan'da Borusan Müzik Evi sahnesinde düzenleniyor.

Borusan Müzik Evi sahnesinde, İstanbul'un müzik yaşamına taze bir soluk getirmek amacıyla yola çıkan Borusan Müzik Evi ve Kod Müzik işbirliğiyle gerçekleşen Nova Muzak Serisi kapsamında iki farklı konser gerçekleşiyor.   

Önce birçok müzik otoritesi tarafından Kraftwerk, Brian Eno yada Aphex Twin gibi elektronik müzik sahnesinde çığır açmış müzik adamlarından biri olarak kabul edilen Viyanalı Christian Fennesz, başka bir Avusturyalı'nın besteci Gustav Mahler'in eserlerinden yola çıkarak, dahi besteciyi yeniden yorumlayacak ve kendine ait ses örgüsünü Mahler’in dünyasıyla birleştirecek. Berlinli electronika grubu Rechenzentrum’dan tanınan video sanatçısı Lillevan doğaçlama ürettiği görselleriyle Fennesz’e eşlik edecek.

Ardından tüm kalburüstü müzisyenlerin (John Zorn, Sonic Youth, Godspeed You Black Emperor vs.) derin bir hayranlık ve saygı duyduğu, Peter Brötzman'dan Pan Sonic'e Bill Laswell'den SunnO'ya farklı bir çok topluluk ve müzisyenle işbirliği yapan, kayıtlar çıkaran Japon gürültü (noise) sahnesinin en mühim figürlerinden Keiji Haino Türkiye’de ilk performansını gerçekleştirecek.  Türlerden bağımsız tüm müzikseverlerin kaçırmaması gereken bir bu geceye, Nova Muzak takipçileri ve yenilik peşinde koşan herkes davetli...

Program
21.00: Kapı açılışı
21.30: Fennesz - Lillevan - Keiji Haino   
23.00: Haino

- Bifokart Klasik sahipleri ve öğrencilerin %10, Bifokart Gold sahiplerinin %30 indirim hakkı bulunur. Kapıda Bifokart'ınız ya da öğrenci kimliğinizi göstermeniz istenecektir.
- Binanın özel mimari yapısından dolayı etkinlik sırasında mekana giriş yapılamamaktadır. Geç gelen izleyiciler, ara olan konserlerde, ilk arada içeri alınır; arasız konserlerde salona giriş mümkün olmayacaktır.
- Etkinlik sırasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve başka bir cihazla kayıt yapılması kesinlikle yasaktır.
- Etkinlikten önce cep telefonlarınızı kapatmayı unutmayın.
- Borusan Müzik Evi'nin hiçbir yerinde sigara içilmemektedir.
- Borusan Müzik Evi'nin, elde olmayan nedenlerden ötürü, programda değişiklik yapma hakkı saklıdır. Değişikliklerden dolayı satışı yapılmış olan biletler iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT