Flört

Tarihler: 27 Mart 2015 Cuma ~ 27 Mart 2015 Cuma 21:00

Yer: Tunnel Sahne

Ücret: 29.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. General Yazgan Sok. Mehdi Bey Apt. No: 6 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 172 1187

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2015 ~ Mar 27, 2015

Türk rock müziğinin kendine has ve eğlenceli grubu Flört, Tunnel Sahne'de...

1991'de kurulan Türk müzik grubu olan Flört, Bekarlar grubunun devamı olmakla beraber, grubun hiç ayrılmadan kalan tek ismi Ozan Kotra (vokal, bas gitar, akustik gitar, tuşlu çalgılar) ile daha sonradan gruba dahil olan günümüzdeki grup üyeleri Çağatay Kehribar (elektrik gitar, akustik gitar, tef, shaker, geri vokal), Hakan Çağlar'dan (davul, geri vokal) oluşuyor.

Grup, Türkiye’de popüler müzikteki uzun yerlilik uğraşları ve arayışları ile beraber, anlatıcılarına göre sapmalar gösteren bol bilinmezli bir tarihe sahiptir. Grubun bu arayışları, Anadolu pop/rock, arabesk, arabesk rock, serbest çalışmalar, Turkish rock, ulusal Türk müziği, pop folk gibi isimlerle anıldı. Öte yandan, yerlilik çabalarının ve ürünlerinin en fazla ötelendiği iddia edilen dönemlerde bile bu unsurların kendilerini olgunlaştırarak nicelikte düşük, nitelikte yüksek ürünler ile kendini gösterdi.

Ekibin müzikal yolculuğunda fundementallerin bulundu ve bunlardan ilki de The Beatles idi. Bekarlar döneminde Prestij Müzik ile anlaşan grup, ilk albümlerinde türkülere yer verdi. "Atabarı/Dağlar Kızı" albümünde funk, punk ve rock öğeleriyle türküleri harmanlamyan grup, "Atabarı" şarkısına çekilen klip ile büyük ilgi topladı ve Kral TV müzik ödüllerinde en iyi grup olarak aday gösterildi.

Grup, 2003 yılında Dirlik Müzik etiketiyle Cemiyette Pişiyoruz'u, devamında ise 2010 yılında Seyhan Müzikten, Demli albümlerini yayınladı. Eserlerdeki armonik yapı, doğru Türkçe anlayışı ve grubun yirmi yıla yakın birlikte çalma tecrübesinin birleşmesi ile ortaya çıkan bu albüm, müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Grubun son albümü olan Anadolu Beat, Seyhan Müzik etiketiyle 2012'de yayınlandı. Flört ayrıca, Patlak Sokaklar Gerzomat isimli filmin müziklerine de imza attı.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış saati 21:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT