Gece Yolcuları

Tarihler: 06 Mart 2015 Cuma ~ 06 Mart 2015 Cuma 21:30

Yer: Beyrut Performance

Ücret: VIP - 79.00 TL Normal - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kordonboyu Mah. Tekel Cad. Meltem Sokak No: 2 Kartal İstanbul

Telefon: 0533386 3536 - 0541 954 6185 - 02163742424

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2015 ~ Mar 6, 2015

Rock grubu Gece Yolcuları, Beyrut Performance'ta...

Melodik pop-rock tarzında müzik yapan Gece Yolcuları, 1993 yılında kuruldu. Grubun sözlerinin ve bestelerinin tamamı kendisine ait. Grup, ilk albümü öncesinde Türkiye'nin birçok yerinde konserler vererek hem kendi müziğini ilerletti hem de dinleyicileriyle paylaşma imkanı yakaladı. Bu açıdan Gece Yolcuları, oldukça tanınan ve sevilen bir müzik grubu oldu.

2004 yılında ilk albümleri Gece Yolcuları'nı yayımlayan grup, bu albümle çok yüksek bir başarıya imza attı ve hedeflerini yakalama ve ilerletme konusunda öngörüleri haklı çıkarttı. Gece Yolcuları, albümünün çıkış parçası "Unut Beni" ile haftalarca radyo-TV müzik listelerde kaldı ve bu şarkı müzik otoritelerince son yılların en başarılı parçalarından biri olarak değerlendirildi.

2005 yılı sonlarında ikinci albümü için stüdyoya giren grup, "Gece Yolcuları 2" adlı albümünü Mart 2006'da yayımladı. Bu albümde "Nerdesin" ve "Hüzün" gibi kendi şarkılarıyla dikkat çeken Gece Yolcuları, Seninle Bir Dakika cover'ı ile de konuşulmaya devam etti. 2008 yılında üçüncü albümü Kalbin Kadar Yakın'ı çıkaran, "Değer Mi" diyerek müzik listelerinin zirvesine çıkmayı yine başaran, ardından da ikinci video klip İhtimal'i yayınlayan ve 2009 itibariyle yola yenilenmiş kadrosuyla devam eden Gece Yolcuları, şu sıralar son albümlerinin üçüncü videosu "Yıldızlardayım" ile radyo-TV'lerde yer almaktadır. 

Bu müzikal serüven boyunca üniversiteler başta olmak üzere Türkiye'nin hemen hemen her yerinde konserler vererek dinleyicileri ile buluşan Gece Yolcuları, etkileyici konser performansı ve repertuvarı ile de en çok konuşulan müzik guruplarından biri oldu.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT