Giovanni De Cecco - Jeszensky Duo: Klezmer Music

Tarihler: 29 Eylül 2011 Perşembe ~ 29 Eylül 2011 Perşembe - Saat: 20:30

Yer: İstanbul Jazz Center

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İstanbul Jazz Center

Adres: Çırağan Caddesi Salhane Sk. No.10 34349 Ortaköy Beşiktaş İstanbul Ortaköy İstanbul

Telefon: 0212 327 50 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2011 ~ Eyl 29, 2011

Leonard Jeszenszky: Keman
Giovanni De Cecco: Piyano

Leonard Jeszenszky

31 yaşındaki Macar ve Brezilya asıllı çellist Leonardo Jeszensky Campinas Üniversitesi kompozisyon bölümünden mezun oldu. Ardından popüler Macar müzik okulu O'budai Népzenei Iskola ve ardından Budapeşte'deki geleneksel Macar müziği eğitimi veren Nyiregyhàza konservatuarında çalışmalar yaptı. 10 yıl boyunca Sao Paulo Gençlik Orkestrası'nda çaldı. Campinas'ta sergilenen dans ve tiyatrolar için çağdaş parçalar besteledi. Brezilya'da 5 yıl boyunca gitarist Eduardo Agni ve grubuyla çaldı. Furészelo Banda ile geleneksel transilvanyal müziği yapıp Furészelo Banda albümünü kaydetti. Francois Bayle ile beraber telli çalgılar üzerine dünya çapında,yaratıcı araştırmalar yaptı. 5 yıl boyunca Romanya'ya ziyaretlerde bulundu ve "de a lungu" isimli dans üzerinde kompoze çalışmaları yaptı.

Giovanni De Cecco:

Udine asıllı 32 yaşındaki felsefeci Giovanni De Cecco, müziğe Giovanni Ferrari ve Venice Konservatuarı'ndan Anna Barutti rehberliğinde piyanoyla başladı. Romanya’da Tzigane grubundan bir çok temayı konser salonlarında beğeni toplayan yeni düzenlemeler yaptı. Bu çalışması Romanya hükümeti tarafından takdir gördü ve bir çok defa romen artistlerle beraber devlet sarayında konser vermesi için davet aldı. 2004'te ulusal bayramda Roma'daki Teatro dell'Opera'sında TVR kültürelde yayınlanan bir konser verdi. Bunların yanı sıra Prag'daki Roman konsoloslugu Saint Nicholas kilisesinde, Aichi Expo'sunda, Nagoya ve Tokyo'da, Japonya radyosunda ilgi gören konserler verdi. Bir diğer önemli performansıysa New York'ta Reduta Jazz Kulübünde gerçekleşmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT