GNCFEST'14

Tarihler: 07 Eylül 2014 Pazar ~ 07 Eylül 2014 Pazar 13:00

Yer: İTÜ Stadyumu

Ücret: Diamond Circle Ayakta - Tam: 300.00 TL, gnctrkcll İndirimli: 195.00 TL Golden Circle Ayakta - Tam: 250.00 TL, gnctrkcll İndirimli: 160.00 TL Tribün 1 - Tam: 235.00 TL, gnctrkcll İndirimli: 140.00 TL Tribün 2 - Tam: 180.00 TL, gnctrkcll İndirimli: 110.00 TL Saha İçi Ayakta - Tam: 110.00 TL, gnctrkcll

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü Maslak Şişli İstanbul

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2014 ~ Eyl 7, 2014

Dünya yıldızları, 2014’ün en çok konuşulacak festivali GNCFEST’te buluşuyor!

Happy şarkısı ile dünyaca ünlü ve bu sene Grammy’e damgasını vuran Pharrell Williams’ın yanı sıra bir başka dünya yıldızı Rita Ora, şarkıları dillerden düşmeyen Inna ve Türkiye’nin en önemli isimlerinden maNga, Mabel Matiz, Model ve gün boyu sürecek oyunlar, eğlenceler, şarkı seçmeler, daha neler neler...

7 Eylül’de İTÜ Stadyumu’nda gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin en genç ve teknolojik festivalinin biletleri satışta Üstelik gnctrkcll’liler biletleri 75 TL’den başlayan fiyatlara alabilecekler.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.

- gnctrkcll kullancıları için indirimli bilet limiti 4 adettir.
- Festival alanına girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabidir. 15 yaşın altındaki bilet sahiplerine, bilet sahibi ebeveynlerinin eşlik etmesi gerekmektedir.
- Kapı Açılış saati 13:00'dır.
- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.
- Organizasyon firmasının programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizasyon firması, bilet bedelini iade etmek koşuluyla uygun görmediği kişileri festival alanına almama hakkına sahiptir.

Kurallar

- Bu bilet, bilet kesiminde takılacak bileklik ile birlikte, bilet sahibine organizatör tarafından belirlenmiş saatler arasında festival alanına giriş hakkı verir. Bilet ve/veya bileklik kaybından organizatör ve Biletix sorumlu değildir.
- Festival süresince biletinizi saklayınız.
- Festival alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.
- Festival alanına evcil hayvan alınmayacaktır.
- Festival alanı içinde sadece yetkili satış noktalarında satılacak olan merchandise ürünlerini almanızı öneririz.
- Festival katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı festival organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.
- Festival alanına yanıcı, patlayıcı, parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.
- Festival alanındaki ses düzeyleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.
- Festivalr alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.
-Festival biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.
- Festival alanına giriş yapan seyircilerin alandan çıkış yapmaları halinde yeni bilet satın almaları gerekmektedir. Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.
- Festival alanında otopark bulunmamaktadır. Festival alanına ulaşım için toplu taşıma araçlarının kullanılmasını tavsiye ederiz.
- Festival her türlü hava koşulunda gerçeleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Bilet kazanmak isteyenlere güzel haber:) https://forum.turkcell.com.tr/t5/yarisma-sorulari/gncfest-14-e-bilet-kazanma-sansini-yakalamak-isteyenler/m-p/8695#M200
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT