Güray Başol Piyano Resitali

Tarihler: 25 Nisan 2015 Cumartesi ~ 25 Nisan 2015 Cumartesi 18:00

Yer: Arsu Sahne

Ücret: 1. Kategori - Tam 30.00 TL Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fener Kalamış Caddesi, Sinan Apartmanı, No: 93/6, Fenerbahçe Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 336 70 40

Faks: 0216 336 70 15

Web: http://http://www.arsuguzelsanatlar.com

E Posta: bilgi@arsuguzelsanatlar.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2015 ~ Nis 25, 2015

Arsu Sahne, 18 Nisan'da genç piyanist Kaan Baysal ile süren konser serisine 25 Nisan Cumartesi akşamı piyanist Güray Başol ile devam ediyor.

Arsu'da Bahar Konserleri piyanist Güray Başol ile devam ediyor.

Ülkemizin genç piyanistlerinden Güray Başol, Y.T.Ü. Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik Toplulukları bölümünden onur öğrencisi olarak mezun oldu. Piyanist Güray Başol, üniversite eğitiminin hemen ardından Ecole Normale de Musique de Paris'de Germaine Mounier'in Diplome Supérieur d'enseignement sınıfına devam ederek bu kurumda Nina Patarcec ile oda müziği, Jean-Dominique Pasquier ile analiz çalışmalarını sürdürme imkanı yakaladı. Ulusal Rueil-Malmaison Devlet Konservatuvarı'nda Chantal Riou ile piyano çalışmalarını sürdüren piyanist Güray Başol, Michel Moragues ile oda müziği çalışmalarına ağırlık vererek konservatuvarın en yüksek oda müziği diploması olarak kabul edilen "Prix d’excellence" diplomasını Michel Moragues'in sınıfından alan ilk öğrenciler arasında yer alıyor.

UFAM Oda Müziği yarışmasında oy birliği ile birincilik ödülünü alan piyanist Güray Başol, 16. Vulaines sur Seine Piyano Yarışması'nda üçüncülük ödülü ve 40. Claude Kahn Piyano yarışmasında bronz madalya son olarak İstanbul'da düzenlenen 1. Uluslararası Orkestra Sion Piyano Yarışması'nda beşincilik ödülü kazandı. Piyano ustalık sınıfını ise Edgar Varèse – Gennevilliers Konservatuvarı'nda Claudine Mellon ile çalışarak 2012 yılında tamamlayan piyanist Güray Başol; Türkiye, Fransa, Almanya, Portekiz ve İngiltere'de önemli konser salonlarında solo piyano resitalleri verdi. 

Piyanist Güray Başol; İdil Biret, Verda Erman, Hüseyin Sermet, Ayşegül Sarıca, Pascal Godart, François Chaplin, Heyoung Park gibi piyanistlerle masterclasslara katıldı, bu virtüözlerce çok başarılı bulundu. Halen Türkiye'nin klasik müzik dergisi Andante'de besteci ve eser tanıtma üzerine hazırladığı yazılar hazırlayan piyanist Güray Başol, La Clef des Chants Ensemble korosunun da eşliklerini yürütmekte ve Paris'te Fontenay-sous-Bois ve Champigny Müzik Okulları’nda piyano öğretmenliği yapmaktadır. 

Program
Baldassare Galuppi
Andante
Ludwig van Beethoven, Piyano Sonatı Op.110
I. Moderato cantabile molto espressivo
III. Adagio ma non troppo
IV. Fuga, Allegro ma non troppo
Frederic Chopin
II. Allegro molto
Ballade No.3 op.47
Maurice Ravel
Jeux d'eau
Franz Liszt
Légende No.2 "Saint François Paule marchant sur les flots"

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT