Hande Yener - Sinan Akçıl

Tarihler: 22 Mart 2013 Cuma ~ 22 Mart 2013 Cuma Saat: 20:30

Yer: Bostancı Gösteri Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 34.00 TL-Numarasız

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Bostancı Gösteri Merkezi gişe

Adres: Bostanlar Arası Sokak No: 8 Bostancı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 384 72 10 - 11

Faks: 0216 416 17 81

Web: http://http://www.bgmonline.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2013 ~ Mar 22, 2013
Hande Yener - Sinan Akçıl

Müzik kalitesini sahne enerjisiyle birleştirerek kendine sadık bir hayran kitlesi edinen Hande Yener eski ve yeni en sevilen parçalarının yer alacağı renkli ve bu çok özel konseriyle Bostancı Gösteri Merkezi'nde!

Profesyonel müzik kariyeri 2000 tarihli “Senden İbaret” albümüyle başlayan Hande Yener, "Yalanın Batsın" parçasıyla büyük bir çıkışa imza attı. Ardından 2002 yılında "Sen Yoluna Ben Yoluma" albümünü yaptı. 2004 Yılında "Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor" albümü çıktı. 

Hande Yener, 2007 yılında "Nasıl Delirdim" adlı albümünü piyasaya sürdü. "Romeo" adlı parçası haftalarca listelerin zirvesinde yer aldı. 2008 yılında çıkardığı "Hipnoz" albümünde özel ses efektleri kullanıldı. Sonrasında "Hayrola" adlı stüdyo albümünü müzik severlerle paylaşan sanatçı, albümdeki tüm sözleri kendi yazdı. 1 Nisan 2010'da, 6 yıl aradan sonra tekrar pop albümü çıkarmıştır. Hande'ye "Neler Oluyor?" adını verdiği albümde 11 şarkı, 3 remix bulunmaktadır.

Şarkıların hepsi Sinan Akçıl imzası taşırken son albümdeki şarkılarına yaptırdığı 11 remixi de "Hande'yle Yaz Bitmez" adını verdiği bir “ara albüm”e koymuştur.

Sinan Akcil in bu konserdeki showu yine merakla beklenirken,yaz aylarinda cikartacagi 3 ncu solo albumunun ilk sarkisini da ilk kez bu konserde seslendirecegini aciklamasi sevenleri arasinda ve kamuoyunda ayri bir heyecan yaratti..

20 Mayıs 1982 Hollanda Amsterdam Leeuwarden doğumlu olan Prodüktör,besteci,şarkı sözü yazarı,aranjör ve şarkıcı müzik hayatına 6 yaşında Kadıköy Belediye Konservatuarı Piyano Bölümü’ne girerek başladı ve eğitimini konservatuarda sürdürdü.

Müziğin sadece klasik müzikle ölçülemeyeceğini düşünmeye başladığı yıllarda konservatuarı bırakıp St. Benoit Fransız lisesine girdi.1995 yılında okul orkestrasında yer aldı ve aynı yıl pop dalında ilk beste ödülünü kazandı . Türkiye’de başarılı çalışmalar imza attığı sıralarda yurtdışında da adını duyuran Akçıl, Ortadoğu ,Yunanistan ve Bulgaristan’daki önemli solistlerle çeşitli projelerde bulundu.

Türkiye’de en çok satan albümlere sahip olan ve albümleri en çok satan sanatçılar onun şarkılarını seslendirdiler.Hande Yener,Bengü,Mustafa Sandal,Ebru Gündeş,Ferhat Göçer,Kutsi,Gülben Ergen , Ziynet Sali,İzel ve sayamadığımız bir çok isim.Şarkılarıyla her yaşa ve her kesme hitab eden Akçıl bestelerinin neredeyse tamamı hitt şarkılar kategorisinde yer aldı.Akçıl’ın yaptığı şarkılar Türkiye’de bulunan ulusal radyoların ve müzik kanallarının da “en çok istek alan şarkı ödülüne” layık görüldü.Ayrıca sanatçı  çok kez yılın en iyi şarkısı , yılın en iyi müzik adamı , en iyi beste gibi bir çok ödüle layık görülmüştür.

Akçıl, 2011 Nisan ayında Kalp Sesi isimli albümünü piyasaya sürdü ve albümdeki atma şarkısı tıpkı diğer şarkıları gibi en çok dinlenen şarkılar arasına yerleşerek haftalarca zirvede kaldı.2012 Nisan ayında da Karnaval (Kalp Sesi II) ile aynı başarıyı yakaladı ve bu albumden cikarttigi iki single "fark atiyor" ve "hoppala" toplamda 20 milyona yakin dinlenme ve indirilme sayisina ulasti..


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT