İstanbul Blue Night Presents: Skrillex

Tarihler: 07 Kasım 2015 Cumartesi ~ 07 Kasım 2015 Cumartesi 15:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: 1. İndirimli dönem fiyatlarıdır. Deluxe Lounge: 350.00 TL Sahne Önü Ayakta: 150.00 TL Normal Ayakta: 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Kas 7, 2015 ~ Kas 7, 2015




Skrillex, 7 Kasım'da KüçükÇiftlik Park'ta ilk kez Türk hayranlarının karşısına çıkıyor.


Yaz, Skrillex bitti demeden bitmeyecek!

İstanbul Blue Night, Skrillex ile İstanbul’u sallamaya hazırlanıyor!

Şehrin olmazları olduran festivali İstanbul Blue Night, Uru Group organizasyonuyla birbirinden önemli isimleri müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Dubstep, electro, glitch karışımından alışılmadık bir füzyon yaratan ve ilk kez Türk hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Skrillex’in yanı sıra Pendulum Dj Set & Verse, Doctor P & Krafty MC, BeeGee, İlker Aksungar ve Orkun Bozdemir eğlenceyi doruğa çıkartacak.

Muhteşem festivallerle 40. yılını kutlayan KüçükÇiftlik Park’ın kapıları 7 Kasım Cumartesi günü elektronik müzikseverler için açılacak. Dünyanın en büyük festivallerinde headliner olarak çalan ve canlı performansıyla çok konuşulan Skrillex, Lollapallooza Berlin ve Bestival’a geçmeden “İstanbul Blue NightPresents: Skrillex” gecesinde, “Festivalin böylesi İstanbul’da olur!” dedirtecek!

Immersion parçasıyla tıklanma rekoru kıran Avustralyalı grup Pendulum Dj Set & Verse, yeni jenerasyon elektronik müzik fanları için Sweet Shop parçasıyla bir ilham kaynağı olan Doctor P & Krafty MC, trance, electro house, progressive house ve house müzik denilince akla gelen ilk isim BeeGee de İstanbul Blue Night’a renk katacak.

Yabancı isimlerin yanı sıra elektronik müziğin ülkemizdeki önemli temsilcilerinden İlker Aksungar ve soul revue setleri ile adından söz ettiren Orkun Bozdemir’in de sahne alacağı, ezber bozan tarzıyla fark yaratan ve ruhunuzu özgürleştirecek festivalin ikinci dönem indirimli biletlerini kaçırmayın! 

Skrillex:
Gerçek ismi Sonny John Moore olan 27 yaşındaki prodüktör, müzik kariyerine aslen bir hardcore grubunda başladı. 2007'de solo olarak yol almaya karar veren Skrillex, ilk resmi EP'sini (My Name Is Skrillex) 2010'da yayınladı. 2004 yılında From First to Last grubundan Matt Good ile grubun çıkış albümünde gitar çalmak için görüşmeler yaptı. Haziran 2004’te ön vokalist olarak yer aldığı From First to Last grubunun ilk albümü “Dear Diary, My Teen Angst Has a Body Count” ve Mart 2006'da yapımcı Ross Robinson ile çalıştıkları ikinci albümleri “Heroine” de Epitaph Records'tan çıktı.

From First to Last grubundan ayrıldıktan sonra solo kariyeri için çalışmalara başlayan Moore, 2008’de “Skrillex” adı ile müzik yapmaya başladı. 7 Haziran 2010’da ”My name is Skrillex” albümünü ücretsiz sunan Skrillex, bugüne dek 6 Grammy ödülüne layık görüldü ve büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

EP’leri: 2010 - My Name Is Skrillex, 2010 - ScaryMonstersand Nice Sprites, 2011 - MoreMonstersandSprites, 2011- Bangarang, 2013 - Leaving, 2014 - Recess

Pendulum:
Pendulum, 2002 yılında benzer vizyon ve müzikal geçmişe sahip üç müzisyen tarafından kurulmuştur. Dans müziğinde eksik olduğunu hissettikleri ritimlerle farklı müzikleri bir araya getirerek yeni bir sound yaratmışlardır. Grup üyeleri yapımcı / vokal / klavye Rob Swire ve yapımcı / bass Gareth McGrillen Perth band Xygen’de birlikte çalarken, Paul ‘El Hornet’ Harding Perth DJ sahnesinin eskilerindendi. Grup üyelerinin arasındaki iş birliği ile çok sevilen albüm haline gelen ve 31 parçanın yer aldığı ilk albümleri ‘Vault’u 2003 yılında yayımlamışlardır.  Çok aranan bir albüm olması gruba, 2003 yılında Knowledge Magazine tarafından ‘2003’ün en iyi single’ı ödülünü getirmiştir. 

Doctor P:
Gerçek elektronik müzik fanları, hiç şüphesiz Doctor P’yi bu alanın babalarından biri olarak gösteriyorlar. Gerçek bir müziksever olan Shaun Brockhurst nam-ı değer Doctor P, arkadaşlarıyla denemeler yaptığı gençlik yıllarından beri yoğun bir müzik aşkına sahip. Fazlaca yeteneğe sahip olan Doctor P; müzisyen, prodüktör ve aynı zamanda DJ. Bunun yanı sıra uzun zamandır arkadaşı oduğu Flux Pavilion ile Circus Records’u kurdu. 

Shaun 2007 yılında profesyonel olarak parçalarını oluşturmaya başladı. Ağırlıklı olarak davul ve bası kullansa da her tarzda denemeleri bulunuyor.  Sürekli yeni soundlar deneyen Shaun, Rusko’s Cockney Thug gibi parçalarla energetic bass-driven dubstep denilen sub-genre’lar yaratıyor.

Yeni çalışması olan “Sweet Shop”u göreceği ilgi ile ilgili test etmek amacıyla MySpace sayfasında paylaşan Shaun, bunun bass müziğinin rotasını ve hikayesini değiştireceğinden aynı zamanda da yeni jenerasyon elektronik müzik fanları için bir ilham kaynağı olacağının farkında değildi. ‘Sweet Shop’ hızlıca Junglist’ten house müziğe kadar bütün DJ’lerin playlistlerinin ayrılmaz bir parçası haline geldi.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.

- Kapı açılış saati 15:00
- Deluxe Lounge biletleri sahne önünde yer alan özel alanda saat 18:00'dan itibaren yiyecek-içecek ikramlarından faydalanabilecektir. Deluxe Lounge için yaş sınırı 18'dir. 18 yaş altındakiler bu alana ancak ebeveyn refakatiyle katılım gösterebilirler, aksi halde bilet almış olan misafirlere bilet iadesi yapılmayacaktır.
- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.
- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.
- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.
- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.
- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.
- Organizasyon firmasının programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Kurallar

- Konser alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.
- Konser alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.
- Konser süresince biletinizi saklayınız.
- Konser alanından çıkış yapan katılımcıların alana tekrar giriş yapabilmesi için yeni bilet satın almaları gerekmektedir.
- Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.
- Konser alanına evcil hayvan alınmayacaktır.
- Konser alanı içinde sadece yetkili satış noktalarında satılacak olan merchandise ürünlerini almanızı öneririz.
- Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.
- Konser alanına yanıcı, patlayıcı, parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.
- Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.
- Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

yaş sınırı varmı normal bilet için i ben 14 yaşındayımda
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT