Justin Timberlake

Tarihler: 26 Mayıs 2014 Pazartesi ~ 26 Mayıs 2014 Pazartesi 18:00

Yer: İTÜ Stadyumu

Ücret: Diamond Circle Ayakta Erken Giriş - 765.00 TL Diamond Circle - 645.00 TL Golden Circle - 330.00 TL - TÜKENDİ Tribün Kategori 1 - 275.00 TL - TÜKENDİ Tribün Kategori 2 - 220.00 TL - TÜKENDİ Saha içi Ayakta - 160.00 TL Tribün Kategori 3 - 100.00 TL - TÜKENDİ

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü Maslak Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2014 ~ May 26, 2014
Justin Timberlake




Justin Timberlake Solo Performansı ile İstanbul’da! Sanatçı Türkiye’de İlk Kez Justin Timberlake Dünya Turnesi’ Kapsamında Sahnede!

Ön Satışlar sadece internet ve mobil kanallardan yapılacaktır!

* Kapı açılış saati 18:00'dır.

Justin Timberlake ‘Dünya Turnesi’ kapsamında 26 Mayıs 2014 tarihinde İstanbul, İTÜ Stadyumu’nda olacak. Konser, Justin Timberlake’in Türkiye’deki ilk solo performansı olacak! Dünya çapında 2013 yılının listelerinde baskın yer alan The 20/20 Experience World Tour ve The 20/20 Experience – 2 of 2  tüm dünyada müzik marketlerinde satışta.

Timberlake, şimdi bu heyecan verici canlı şovunu dünya çapında bir turne ile fanlarıyla buluşturuyor. 

Justin Timberlake Dünya Turnesi’nin Türkiye konseri BKM ve MAP organizasyonu ile gerçekleşecektir.

Tüm turne detayları resmi web sitesinde yer alıyor. Güncel tarih ve satış bilgisi için www.justintimberlake.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

En son Amerika Müzik Ödülleri gecesinde kazandığı favori pop/ erkek rock sanatçısı ödülleri dahil 3 ödülle evine dönen Timberlake, ayrıca GQ tarafından yılın erkeği seçildi.  20/20 Experience turnesinin, aynı adı taşıyan 4 milyonluk albümü bu yılın en çok satılanı oldu.

Bu albüm son 5 yılın en iyi çıkış yapan erkek sanatçısı, hatta son 5 yılın Amerika tarihindeki en iyi dijital çıkışı olarak kabul ediliyor. 

20/20 Experience albümü top 200 sıralamasında (3 haftalık) ve R&B albüm listelerinde (10 hafta) birinci durumda. 10 parçasının da yayınlanmasından sadece 1 hafta sonra dijital ortamda şarkılar Amerika’da 7 milyon’dan fazla satıldı. Albüm Amerika dahil üç ülkede daha platinyum seviyesine yükseldi. 

Dünya Turnesi’nin Resmi Hashtag Adresi: #JT2020TOUR

- Stadyum kapı açılış saati: 18:00- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.
- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.
- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.
- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.

- Konser süresince biletinizi saklayınız.
- Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.
- Konser alanına evcil hayvan alınmayacaktır. - Konser alanı içinde sadece yetkili satış noktalarında satılacak olan merchandise ürünlerini almanızı öneririz. - Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir. - Konser alanına yanıcı, patlayıcı, parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.
- Konser alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.
- Konser alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.
- Konser alanına girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabidir fakat 15 yaşın altındakilere ebeveynlerinin eşlik etmesi öneririz.
- Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.
- Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT