Life in Color The Big Bang

Tarihler: 01 Ağustos 2015 Cumartesi ~ 01 Ağustos 2015 Cumartesi 15:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Kısıtlı Sayıda 2. Dönem İndirimli Bilet Fiyatlarıdır. Standart: 110 TL Survival Bag: 267 TL Deluxe: 335 TL (Tükendi)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2015 ~ Ağu 1, 2015

Dünyanın en renkli partisi Life in Color, 1 Ağustos'ta bir kez daha İstanbul'u rengarenk boyamaya hazırlanıyor!

2014 yazının en beğenilen etkinliği olan Life In Color, bu kez Big Bang konseptiyle binlerce elektronik müziksevere unutulmaz bir şov daha yaşatmaya geliyor!

Dünyaca ünlü DJ'lerin performanslarıyla gerçekleşecek Life in Color'da rengarenk bir gün, yepyeni bir prodüksiyon ve çok daha fazlası sizleri bekliyor. W&W, DJ BL3ND, DubVision, Firebeatz, Headhunterz, Ummet Ozcan ile 1 Ağustos'ta KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek olan bu muhteşem etkinliği kaçırmayın!

W&W
2007 yılında bir araya gelen Hollandalı ikili, Life in Color the Big Bang Tour ile İstanbul'da! Hardwell, Armin van Buuren, Tiësto, David Guetta gibi isimler tarafından gördükleri destekle pek çok elektronik müzik severin beğenisini kazanan DJ Mag Top 100 DJs 2014 listesinin 18 numarası W&W, Life in Color the Big Bang Tour ile 1 Ağustos'ta KüçükÇiftlik Park'ta!

DJ BL3ND
Sıra dışı tarzı, tükenmeyen enerjisi ve muhteşem sahne şovlarıyla akıllardan çıkmayan performanslara imza atan DJ BL3ND, Life in Color'da uzun süre konuşulacak bir sahne şovuna imza atmaya hazırlanıyor! Son birkaç yıldır yükselen grafiğiyle dünyanın en büyük festivallerinde sahne alan DJ BL3ND, 1 Ağustos'ta İstanbul'da!

DubVision
"All By Myself", "You & I ", 'Rockin' or 'Into The Light " gibi şarkılarıyla çıkışını yapan ve "Hollow" isimli şarkılarıyla elektronik müzik sahnelerinin aranan DJlerinden olan DubVision, Life in Color'da muhteşem performansıyla sizlerle!

Firebeatz
2008 yılında fırtına gibi bir çıkışla elektronik müzik sahnesinde boy göstermeye başlayan Hollandalı ikili "Bazooka", "No Heroes", "Rage", "Switch" gibi şarkılarıyla 1 Ağustos'ta KüçükÇiftlik Park'ta unutulmaz bir performansa hazırlanıyor!

Headhunterz
Hard style müziğin dünyadaki en büyük temsilcilerinden Headhunterz, binlerce hayranıyla bir araya geliyor! Electric Daisy Carnival, Qlimax, Coachella, Decibel Outdoor gibi dünyaca ünlü festivallerde sahne alan, "Colors", "Once Again", "We Control the Sound" gibi şarkılarıyla beğeni toplayan Hollandalı DJ, muhteşem performansıyla Life in Color'ı daha da renklendirecek!

Ummet Ozcan
Dimitri Vegas & Like Mike ile birlikte yayınladığı "The Hum" adlı şarkısıyla elektronik müzik dünyasına adeta damga vuran Türk asıllı Hollandalı DJ Ummet Ozcan, geçtiğimiz yılki muhteşem İstanbul performansının ardından bir kez daha Türk hayranlarıyla buluşuyor! "Revolution", "Smash", "Kensei" gibi şarkılarıyla olağanüstü yükselişini sürdüren Ummet Ozcan 1 Ağustos'ta Life in Color the Big Bang Tour'da!

Life in Color the Big Bang Tour 2015 ikinci dönem biletleri ve Survival Bag paketleri satışta!

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.

- Her yaştan kişi bilete tabidir.
- 16 yaşından küçükler etkinlik alanına ebeveyn refakatinde girebilirler.
- Etkinlik alanına profesyonel kamera ve fotoğraf makinesi kabul edilmeyecektir.
- Etkinlik kapsamında uygun görülmeyen kişiler bilet iadesi yapılarak etkinlik alanına kabul edilmeyecektir.
- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.
- Organizatör bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Survival Bag: Standart bilet ile birlikte lisanslı Life In Color çantası, t-shirt, havlu, gözlük ve istenilen renkte 1 adet boya içerir.
- Deluxe Lounge sahipleri ayrıcalıklı giriş ve ikram hizmetlerinin yanı sıra sahneyi en iyi görüş açısına da sahip olacaklardır. Deluxe bilet sahipleri standart bilet alanında da serbest dolaşım hakkına sahiptirler. Detaylı bilgi için: info@onecolony.com.tr

Kurallar

- Etkinlik alanında yiyecek ve içecek satışı mevcut olacaktır. Dışarıdan yiyecek ve içecek getirmek kesinlikle yasaktır.
- Etkinlik alanından çıkış yapan katılımcılar tekrar içeri girmek için yeniden bilet almak zorundadır. "Giriş/çıkış"a izin verilmeyecektir.
- Festival alanında özel araçlar için otopark hizmeti verilmeyecektir.
- Bilet sahibi herkes, seyircinin bir parçası olarak görüntü ve ses kaydının alınmasına müsaade etmiş sayılır.
- Etkinlik alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ile lazer v.b. şeyler sokmak yasaktır.
- Aşırı ve yüksek sesli müziğe maruz kalmak, duyma bozukluğuna sebep olabilir.
- Etkinlik sırasında strobe ışıklar kullanılabilir. Strobe ışık, epilepsi öyküsü olan bazı kişilerde epileptik nöbetlere yol açabilir.
- Kaybolan biletlerde organizatörün sorumluluğu bulunmamaktadır. Kayıp bilet için yenisi basılmayacaktır.
- Güvenlik personeli, etkinlik alanına giren herkesi güvenlik aramasına tabii tutacaktır.
- Yukarıda açıkça belirtilen maddelere uymayan katılımcılara hiçbir şekilde bilet iadesi yapılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT