Maria Farantouri – Mikis Theodorakis Şarkıları

Tarihler: 02 Ağustos 2015 Pazar ~ 02 Ağustos 2015 Pazar 21:00

Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Ücret: Protokol: 300.00 TL 1.Kategori 140.75 TL 2.Kategori 123.25 TL 3.Kategori 95.25 TL 4.Kategori 70.50 TL 5.Kategori 53.00 TL 6.Kategori 36.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 86 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 2, 2015 ~ Ağu 2, 2015

Maria Farantouri, Alexandros Karozas'ın özel konuk olarak katılacağı konser ile "Turkcell Yıldızlı Geceler" kapsamında 2 Ağustos'ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde...

Yunanistan'ın ulusal kahramanlarından büyük şarkıcı Maria Farantouri, efsane besteci Mikis Theodorakis'in 90. doğum gününü kutlamak için özel bir konser ile İstanbul seyicisi ile buluşacak. Konserde Zorba filminin müziklerinin de bestecisi olan yaşayan efsane Mikis Theodorakis'in yakın arkadaşı Alexandros Karozas da buzukisi ile Maria Farantouri ve grubuna eşlik edecek. Konserde Mikis Theodorakis bestelerinin yanı sıra Eleni Karaindrou, Manos Hatzidakis ve Vassilis Tsitsanis gibi ünlü Yunan bestecilerinin parçaları da yer alacak.

Konserlerinde Mikis Theodorakis'e eşlik eden en önemli solist olan Maria Farantouri, Zülfü Livaneli ile birlikte çıkardığı albüm ile Türkiye'de de 80'li yıllarda üne kavuştu. Maria Farantouri ve Zülfü Livaneli, Türk-Yunan dostluğuna ön ayak olarak birlikte birçok konser verdiler.

Yakın Yunanistan tarihinin en önemli bestecisi ve karakterlerinden biri olan Mikis Theodorakis'in hayatı Yunan halkının özgürlüğü ve refahı için mücadele etmekle geçti. 1943 yılında Yunanistan'ı işgal eden Alman, Bulgar ve İtalyan askerlerine karşı direnişe katılan Theodorakis, yakalanarak işkenceye maruz kaldı. Yunanistan tekrar bağımsızlığını elde ettikten sonra 1963 yılında parlamentoya girse de, bir yandan beste yapmaya devam etti. Türkiye'de Zorba adıyla da bilinen "Zorba the Greek" filminin müziklerini de bu dönemde besteledi. Daha sonra bir süre Fransa'da sürgün hayatı yaşayan Theodorakis, Canto General orotoryosu gibi senfonik besteler de yaptı.

Vokal: Maria Farantouri
Buzuki, gitar, vokal: Alexandros Karozas
Piyano: Gouastor Achillefs
Kontrabas: Klampanis Petros
Saksafon, flüt: Papadopoulos Efthymios
Buzuki, bağlama: Zakkas Iraklis
Davul, vurmalı çalgılar: Spyridon Panagiotopoulos

- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Protokol bileti alanlara 4. sırada yer verilmektedir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Turkcell Size Özel İndirim, Turkcell web üzerinden numara taşıma talebi ile numarasını taşıyan müşteriler için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT