Melbourne Ska Orchestra - Sietta

Tarihler: 04 Eylül 2015 Cuma ~ 06 Eylül 2015 Pazar 04, 05, 06 Eylül Saat:22:00

Yer: Garajistanbul

Ücret: 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 4, 2015 ~ Eyl 6, 2015

Avustralya'nın son yıllarda çıkardığı en yetenekli topluluklardan Melbourne Ska Orchestra ve Sietta, eylül ayında garajistanbul'da bir araya geliyor.

MSO ve Sietta, Avustralya hükümetinin desteği ve Avustralya Büyükelçiliği'nin katkılarıyla gerçekleştirilen "Australia in Turkey 2015" programı kapsamında garajistanbul'da üç gece peş peşe gerçekleşecek performanslarıyla İstanbul'u sallayacak! 

Melbourne Ska Orchestra
Uluslararası müzik dünyasında MSO olarak tanınan Melbourne Ska Orchestra, 1993 yılında kuruldu. Avustralya'nın en seçkin müzisyenleri arasından seçilen 35'in üzerinde üyesi bulunan grup, sahneye en az 15 kişilik bir ekiple çıkıyor. Grupla aynı adı taşıyan ilk albümlerini 2013'te yayımlayan ve bu albümle birlikte 2 adet ARIA adaylığı kapan MSO, Bluesfest, Golden Plains ve AWME gibi önemli festivallerin yanı sıra, Londra'da kapalı gişe konserler de gerçekleştirdi. Grup aynı zamanda Glastonbury ve Montreal Jazz festivallerinde onbinlerce kişilik izleyici topluluklarını selamladı. Renkli ve dinamik ska kültürüne kendine has, yeni bir soluk getiren topluluk, umulmadık yönlere doğru sapan cesur düzenlemeleri ve baştan çıkarıcı melodileriyle tanınıyor. 

Sietta
İkisi de güçlü birer müzikal altyapıya sahip olan James Mangohig ve vokalist Caiti Baker'dan oluşan Sietta; soul, blues, hip-hop ve elektronik tınıları aynı potada eritmeyi başaran oldukça çarpıcı bir sound'a sahip... Grubun "The Come Back" adını taşıyan ilk EP'si hem eleştirmenlerden hem de dinleyicilerden tam puan alınca 2011 tarihli ilk albümleri The Seventh Passenger'ın da önü açılmış oldu. Gelecekten günümüze taşıdıkları müzikal dokuyu Caiti'nin büyüleyici canlı vokalleriyle birleştiren Sietta, ikinci stüdyo albümleri "The Invisible River" ile kendi kulvarının en ses getiren gruplarından birine dönüştü. Dikkat çekici ve farklı bir atmosfere sahip söz ve müzik anlayışına sahip olan grup, çağdaş Avustralya müzik endüstrisinin günümüzdeki en önemli temsilcilerinden biri olarak kabul ediliyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT