Michael Mayer

Tarihler: 08 Mayıs 2015 Cuma ~ 08 Mayıs 2015 Cuma 22:00

Yer: Babylon

Ücret: Sınırlı Sayıda Avantajlı Dönem: 39.00 TL Normal Dönem: 44.50 TL Kapı: 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2015 ~ May 8, 2015

Almanya elektronik müzik sahnesinin köklü plak şirketlerinden Kompakt’ın kurucularından, DJ ve prodüktör Michael Mayer, 8 Mayıs Cuma gecesi Babylon sahnesine konuk oluyor.

Küçük yaşlarda haşır neşir olduğu mikser ve pikaplarıyla okul yıllarında partilerde çalmaya başlayan Michael Mayer, ilerleyen yıllarda kulüplerin aranan isimlerinden biri oldu. Tobias Thomas ile birlikte oluşturduğu Friends Xperiment projesiyle Köln’de ünlenen Michael Mayer, kurucularından biri olduğu plak şirketi Kompakt ile elektronik müzik sahnesinin önemli isimlerinden biri haline geldi. Tobias Thomas ile birlikte her hafta düzenli olarak düzenledikleri Total Confusion partileriyle ünü Avrupa’ya yayılan Alman prodüktör, birbiri ardına yayımladığı albümler ve remix’lerle techno müziğin önde gelen isimlerinden biri oldu. Farklı türleri bir araya getirmekten ve elektronik müziğin derinliklerini keşfetmekten vazgeçmeyen Mayer, dans pistlerinin ilham verici figürlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Warm Up & After Party: Tufan Demir

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.
- Kapı açılış 22:00
- Konser 23:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT