Milos Karadaglic

Tarihler: 31 Mart 2015 Salı ~ 31 Mart 2015 Salı 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 93.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 53.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2015 ~ Mar 31, 2015

Otoritelerce John Williams ve Julian Bream gibi gitar efsanelerinden sonra günümüzün en büyük klasik gitar fenomeni olarak değerlendirilen Milos Karadaglic, 31 Mart'ta CRR Konser Salonu'nda klasik gitar repertuvarının eşsiz eserlerini müzikseverler için seslendirecek.

Program

F.Sor Introduction and Variations on a Theme by Mozart, Op. 9?
G.Regondi Rêverie Op. 19?
E.Granados Danza no. 2- Oriental?Bach: Chaconne BWV 1004??
M.DE Falla Danza del Molinero (arr. Michael Lewin)
M.DE Falla Homenaje?
M.DE Falla Danza Española No. 1 (arr. Michael Lewin)?
J. Rodrigo Invocation and Dance (homage to De Falla)?
C.Velazquez: Besame mucho (arr. Assad)
J.Ben Jor Mas que nada (arr. Assad)
C.Domeniconi Koyunbaba


1983 yılında Montenegro’da doğan Milos Karadaglic, 8 yaşında gitar çalmaya başladı. 16 yaşında, Royal Academy Of Music tarafından başarı bursunu kazandı ve şuan hayatını sürdürdüğü Londra’ya taşındı. 2011 yılında çıkardığı “Live At The iTunes Festival” albümü sanatçının ilk solo albümü oldu. Bu albüm Milos Karadaglic için dönüm noktası oldu. Albüm İngiltere klasik listelerinde üst sıralara yerleşirken bir çok ödül kazandı. Karadaglic, otoritelerce John Williams ve Julian Bream gibi iki gitar efsanesinden sonra şüphesiz ki günümüzün en büyük klasik gitar fenomeni olarak değerlendirilmekte.

Profesyonel kariyerine Lucerne Festivali ile Wigmore ve Purcell salonlarındaki konserleriyle son derece parlak bir başlangıç yapan sanatçı, 2002’de Ivor Mairants, 2005’te de Julian Bream Ödülü’nü alarak adını dünyaya duyurdu. Miloš, 2011 yılında çıkardığı “Live At The iTunes Festival”den sonra çıkardığı “The Guitar” albümünden sonra dünyanın en önemli klasik müzik albümlerine imza atan müzik şirketi Deutsche Grammophon ile anlaşarak mayıs 2011’de “Mediterraneo” albümüne imza atan sanatçı, 2012 yılında müziğin Oscar Ödülü sayılan Gramophone ödüllerinde iki dalda ödül kazandı. Aynı yıl, “Latino” albümü ile kariyerine hız kazandıran Karadaglic, son olarak 2014 yılında “Aranjuez” albümünü çıkardı. Bu albümde Rodrigo’nun ikonik “Concierto de Aranjuez” eserini yolculuğunun çıkış noktası olarak belirleyen Karadaglic, albüm boyunca modern klasik gitarın uluslararası alanda başarı kazanmış eserlerine ve bestecilerine saygı duruşunda bulunuyor.

Londra Filarmoni Orkestrası ve Yannick Nézet-Séguin ile birlikte kaydedilen albüm, Miloš’un yıldızını üst seviyelere taşımış ve Fransa’da Figaro Dergisi tarafından “Aranjuez’in yeni Kralı”, New York Times tarafından “son zamanların en heyecan verici klasik gitar virtüözü” şeklinde yorumlanmıştır.

Rodrigo’nun Konçertosu ile dünyanın en iyi orkestra topluluklarından Chicago Senfoni Orkestrası, Los Angeles Filarmoni, Cleveland ve Philadelphia Orkestraları ile sahne alan sanatçı, 2014/15 sezonuna ise  Royal Albert Hall’da bir gala gecesiyle başlayan turnesine Lisbon, Madrid, Londra, Paris, Roma, Milan, Miami, Atlanta, Tokyo, Pekin, Şangay şehirlerinde, üç kıtada devam edecektir.

Sanatçı, Paul ve Jenny Gillham tarafından kendisine verilen 2007 Greg Smallman gitarı çalıyor.

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Konser başladıktan sonra salona izleyici alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT