Şarkılar Tiyatro İçin

Tarihler: 10 Nisan 2015 Cuma ~ 10 Nisan 2015 Cuma 21:00

Yer: The Mekan

Ücret: Tam 55.00 TL Öğrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Atıf Yılmaz Cad. Küçük Bayram Sok. No:1, Kat: 3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 11 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2015 ~ Nis 10, 2015

Sevdiğiniz tiyatro oyuncuları 10 Nisan'da The Mekan'da Şermola Performans Sahnesi'ne yardım için sahnede olacaklar.

Sadi Celil Cengiz’in keyifli sunumuyla gerçekleşecek özel gecede, tiyatrocular bu kez şarkı söylemek için sahnede olacak. Bu özel coşkuya ve dayanışmaya ortak olmak, avaz avaz şarkı söylemek için 10 Nisan akşamı The Mekan’da yerinizi alın.

Gecede yer alacak isimler: Ayça Damgacı, Çiçek Dilligil, Çiğdem Erken, Deniz Türkali, Emre Kınay, Engin Alkan, Erdem Şenocak, Erkan Kolçak Köstendil, Fırat Tanış, Funda Eryiğit , Orhan Alkaya , Sermet Yeşil ,Sevinç Erbulak

"Şarkılar Tiyatro İçin!" bir dayanışma konseridir.

Türkiye’deki kültür ve sanat politikaları gün geçtikçe tiyatrocuların alanını daha fazla daraltıyor. Bu daralma içinde mekânı olan tiyatrolar bir de mekân işletmenin zorlukları ile karşı karşıya. Genellikle hiçbir destek almadan / alamadan kurulan bu alternatif mekânlar zaman içinde yaratım, işletme zorlukları ve kültür-sanat politikalarının çarpıklığı gibi bir üçgende sıkışıp hareket edemez hale geliyorlar. Şermola Performans da bir süredir böyle bir üçgende sıkışmış durumda. Bunun için tiyatrocuların desteğiyle Şermola Performans Sahnesi yararına bir konser düzenlenmekte. Dayanışma ruhuyla gerçekleşen konserin gelirleri Şermola Performans’ı ekonomik darboğazdan kurtarmak için kullanılacak.

Şermola Performans Nedir?
Şermola Performans, Mîrza Metîn ve Berfîn Zenderlioğlu’nun öncülüğünde, Destar Tiyatro bileşenlerinin ve destekçilerinin çabalarıyla kurulmuş bir performans sahnesidir. 

Kurucu ekibin amacı, kendi çalışmalarını daha fazla disiplinize etmek, gösterimler yapabilmek, sahne sıkıntısı yaşayan farklı tiyatro gruplarıyla ve farklı disiplinlerle mekânı paylaşmak oldu.

Mekan şubat 2010’da kiralandı, sahnenin tadilatı ve ihtiyaçları uzun uğraşlardan sonra büyük oranda giderildi. Bugüne kadar başta tiyatro olmak üzere dans, konser, kısa film, belgesel, söyleşi gibi birçok etkinliğe ve farklı disipline kapılarını açan mekan, 80’in üzerinde farklı gruba ve 200 civarında farklı etkinliğe ev sahipliği yaparak 5 yıl boyunca neredeyse her gün kapılarını açık tuttu.  Farklı disiplinler için atölyeler gerçekleştirildi. Dayanışma ve sosyal sorumluluk projeleri için kapılarını açtı.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT