Season Opening 2014

Tarihler: 12 Eylül 2014 Cuma ~ 12 Eylül 2014 Cuma 19:00

Yer: Avusturya Başkonsolosluğu Kültür Ofisi Bahçesi

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 12, 2014 ~ Eyl 12, 2014

Burhan Öçal & The Trakya All Stars, Schmieds Puls, DJ Evrim Tüfekçioğlu, DJ Playlove ve VJ Karajan ile Season Opening - Stop Watching – Start Dancing

İstanbul Avusturya Kültür Ofisi tarafından düzenlenen, müzik ve eğlencenin bir günlük festival havasında buluştuğu sonbaharın en prestijli ücretsiz etkinliğini ajandanıza kaydedin!

Avusturya-Türk ilişkilerini geliştirmek üzere her yıl sayısız etkinliğe imza atan İstanbul Avusturya Başkonsolosluğu Kültür Ofisi tarafından, geleneksel olarak düzenlenen şehrin en prestijli sonbahar etkinliği “SEASON OPENING” bu yıl yine müzik ve eğlence severleri buluşturuyor.

Avusturya Başkonsolosluğu’nun Yeniköy’deki muhteşem bahçesinde 12 Eylül 2014 Cuma günü saat 19.00 – 01.00 arası gerçekleştirilecek olan dördüncü sezon açılışında, dünyaca ünlü perküsyon sanatçısı “BURHAN ÖÇAL” ve “THE TRAKYA ALL STARS” grubunun yanı sıra sesi ve müziği ile Avusturya’nın genç yeteneği kabul edilen MIRA LU KOVACS “SCHMIEDS PULS” trio ile sahne alacak.

Son dönemin aranılan kadın DJ’lerinden EVRİM TÜFEKÇİOĞLU ve Avusturyalı DJ PLAYLOVE’ın (Nathalie Brunner) performansları ile açık havada müzik keyfi yaşatacağı bu ÜCRETSİZ etkinlikte, görsel sanatçı VJ KARAJAN ise sıra dışı görselleri ile geceye eşlik edecek.

Animasyon Film Festivalinin En İyileri Season Opening’de
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen İstanbul Avusturya Kültür Ofisi “SEASON OPENING 2014” etkinliği, 12 Eylül Cuma günü saat 19.00’da animasyon film gösterimleri ile başlayacak ve gece boyunca devam edecek. Yeniköy’deki Başkonsolosluk binasının sergi salonunda gösterimi yapılacak olan Ars Electronica Film Festivali, 73 ülkeden katılan 775 film arasından dijital animasyonun en iyilerinin yer alacağı bir seçki ile SEASON OPENING misafirlerinin beğenisine sunulacak.

Sonbaharı “Season Opening” İle Karşılamak İçin Acele Edin!
Etkinliğe katılmak için istanbulkf@gmail.com adresinden 10 Eylül 2014 Cuma gününe kadar online kayıt yaptırılması gerekecek. Katılımın ÜCRETSİZ ve kontenjanın kapasite ile sınırlı olduğu etkinlik, 24 yaş ve üzeri katılımcılara açık olacak.

Kapı Açılışı: 19.00
*Katılımın ÜCRETSİZ olduğu etkinliğe giriş için istanbulkf@gmail.com adresinden 10 Eylül 2014 tarihine kadar online kayıt yaptırılması gerekmektedir. Etkinlik, 24 yaş ve üzeri katılımcılara açık olup, kontenjan kapasite ile sınırlıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT