Sevil Ulucan - Alexander Hülshoff

Tarihler: 12 Şubat 2015 Perşembe ~ 12 Şubat 2015 Perşembe 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2015 ~ Şub 12, 2015

Kemancı Sevil Ulucan ile çellist Alexander Hülshoff, 12 Şubat'ta Akbank Sanat'ta sizlerle...

Sevil Ulucan

Sevil Ulucan, Bulgaristan’ın Şumnu kentinde doğdu ve 6 yaşındayken Veselin Spirov ile keman öğrenimine başladı. Türkiye'ye göç ettikten sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda keman öğrenimine Venyamin Varsawsky ile devam ederek 2002 yılında birincilik ile mezun oldu.

1998 yılında aldığı bursla Salzburg Mozarteum Summer Akademisi’nde Shmuel Ashkenasi’nin Masterclasslarına katıldı. Daha sonra Mincho Minchev, Mikhail Khomitzer ve Uluslararası Keshet Eilon Keman Kursunda; Cihat Aşkın, Vadim Gluzman, Haim Taub ve Shlomo Mintz ile çalıştı.

Türkiye'nin değişik illerinde verdiği konserlerin yanı sıra ilk yurtdışı konserini Young-Euro-Classic Festivali kapsamında, 2006'nın Ağustos ayında Berlin Konzerthous'da Prokofiev Konçerto çalarak gerçekleştirdi. Bu konserinde Alman eleştirmenlerden çok olumlu eleştiriler alan Ulucan; Cihat Aşkın'ın rehberliğinde solistlik çalışmalarını sürdürmenin yanı sıra 2007'de Caka Ayvacık, 2008'de Caka Sapanca Kırkpınar, 2008'de Caka Ordu, 2009'da Caka İstanbul Keman Yaz Okulları ile 2010'da Caka Beypazarı Keman Kış Okulu'nda eğitmen olarak görev aldı.

2009 yılı Temmuz ayında Kalan firması tarafından yayınlanan ve Gülnare Şekinskaya ile birlikte seslendirdiği "Sevdana" albümü piyasaya çıktı ve eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler aldı.

Sevil Ulucan halen İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda araştırma görevlisi olup, doktora çalışmalarına Venyamin Varsawsky ile devam etmektedir.

Alexander Hülshoff

Alexander Hülshoff, son dönemde dünyanın en iyi tanınan çellistleri arasına girdi. The German Radio Philharmonic, the German State Philharmonic, the Czech Philharmonic of Brno, the New Philharmonic of Westphalia, gibi orkestralarla çaldı; the Berliner Philharmonic, the Amsterdam Concertgebouw, Rotterdam De Doelen and Londra the Wigmore Hall gibi ünlü konser salonlarında,  Friedemann Eichhorn, Hagai Shaham, Vadim Gluzman, Fine Arts Quartett, Gil Sharon gibi sanatçılarla oda müziği konserleri verdi.  Novalis, Naxos, Musicaphon, Brillant ve VDM gibi müzik şirketleri için sayısız CD kaydetti. Yaptığı konser turneleriyle Avrupa, Asya, Uzak Doğu ve Amerika’da pek çok konser verdi. 

Program: Bach, Agoşyan, Ravel, Schulhoff

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT