Sezen'li Yıllar

Tarihler: 14 Temmuz 2015 Salı ~ 15 Temmuz 2015 Çarşamba 14, 15 Temmuz Saat:21:15

Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 330.00 TL 2. Kategori - 275.00 TL 3. Kategori - 220.00 TL 4. Kategori - 165.00 TL 5. Kategori - 110.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 86 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2015 ~ Tem 15, 2015

Sezen Aksu sizi 40 yıllık bir yolculuğa çıkartıyor.

Son kırk yıldır hayatımızın fonunda hep onun sesi ve müziği vardı. Olağanüstü sesi, unutulmaz besteleri, şarkılarında insanın iç dünyasındaki serüvenine dair gözlemleri, dünyanın baş döndürücü hızına yetişme çabası, Türkiye’nin siyasi ve kültürel iklimin değişiminin birinci elden tanıklığının da yer aldığı 40 yıla damga vuran o müthiş şarkıları benzersiz bir ekibin işbirliği ile hayat buluyor.

Most Production farklı disiplinlerden isimleri bir araya getirip hazırladığı Sezenli Yıllar'da bu sefer Türkiye'nin minik serçesinin arkasında sadece başarılı bir orkestra değil ilginç fikirler, modern dans koreografileri, sosyal medyanın kullanıldığı, interaktif, izleyicilerin de katılacağı görsel ve müzikal sürprizlerle dolu bir şovu ortaya çıkartan dev bir ekip var.

Sezen Aksu’nun 40 yıllık bir yolculuğa çıkarttığı şovun müzik direktörlüğünü Cenk Erdoğan yapıyor. Modern dansın Türkiye’deki en önemli ismi Zeynep Tanbay’ın koreografilerini yaptığı şovun sahne ve ışık tasarımını ise Cem Yılmazer üstleniyor. Serdar Altınçizme’nin prodüksiyon amirliğini üstlendiği şovun yönetmen koltuğunda gazeteci yazar Cüneyt Özdemir oturuyor.

Sezen'li Yıllar Türkiye’nin unutulmaz bestelerinin hikayelerini canlandırırken kimi zaman sizi hüzünlendirecek kimi zaman ise enerjisi ile koltuklarınızda oturtmayacak.

Son yılların bu en büyük konser - şov prodüksiyonunu kaçırmayın.

- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.
- 8 yaş ve üstü bilete tabidir. 8 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır.
- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir. 
- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.
 - Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder. 
- Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır. 
- Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT