Solee (Parquet Recordings, DE)

Tarihler: 24 Ekim 2014 Cuma ~ 24 Ekim 2014 Cuma 22:00

Yer: Cue İstiklal

Ücret: Ayakta - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. No:38 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 760 2092

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2014 ~ Eki 24, 2014

Alman ekolunden gelen “Normen Flaskamp” namı diğer “Solee” sezonun en akılda kalıcı gecelerinden birini yaşatmaya aday ve sizleri Cue İstiklal'de görmek konusunda ısrarcı.

Solee, 1999 yılından beri farklı proje isimleri altında çesitli plak şirketlerinden parçaları yayınlanan Normen Flaskamp’ın 2006 yılında hayata geçirdiği ve yetenekli müzik prodüktörünü house ve techno türlerinde önemli noktalara taşıyan projenin ta kendisidir. Aynı yıl dizginleri eline almaya karar verdi ve melodik tekno, tech house ve deep house türlerini kendine has ele alısını yaymak için ‘parquet recordings’ adıyla kendi plak şirketini kurdu. Kurduğu plak şirketi o zamandan beri 6 sene boyunca, kadrosunda bulundurduğu birçok başarılı sanatçı ile çok sayıda orijinal albüm ve toplama albümlerin yanı sıra 80’in üzerinde release’e imza attı.

Kendi plak sirketinin üretimleri ile kazandığı saygının yanı sıra Noir Music, Get Physical Music / Poesie, John Digweed´in ‘Bedrock’, Renaissance Uk, Sharam´ın ‘Yoshitoshi Recordings’, Danny Howell´ın ‘Dig Deeper’, Kingstreet sounds, Hernan Catteno´un ‘Sudbeat’ ve Silicon Soul´un plak sirketi ‘Darkroom Dubs’ gibi dünyaca ünlü birçok yeraltı etiketinden yayınladığı parçalar ile kariyerini süsledi. Solee’nin Global underground, Balance Series, Defected ve Ministr of Sound gibi plak sirketlerinin yayınladıkları ve dans müziginin önde gelen derlemerinde yer alan parçaları ve Wankelmut, Gui Boratto, Nick Warren, Dave Seaman ve Oliver Schories gibi isimlere yaptığı remiksleri sayesinde kazandıgı bilinirlik uluslararası birçok dj, radyo ve elektronik müzik mecralarının desteğiyle giderek arttı.

90’lı yıllarda başlayan dj’lik kariyerine prodüksiyon dünyasına girmesi ile ara veren Solee, 2008 yılında sağlam bir geri dönüş yaparak sayısız performans teklifi aldı. Avrupa’nın birçok farklı yerinde performans sergilediği kalabalıklara ne kadar başarılı bir parça seçicisi olduğunun ve nasıl bir sound’a sahip oldugunun iletişimini yapma şansı buldu. Solee son dönemde 2013 yılından beri üzerine yoğunlaştığı canlı performansı ile kendi üretimlerini sergilemek üzere turlamaya devam ediyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT