Sound of Viena

Tarihler: 06 Kasım 2015 Cuma ~ 07 Kasım 2015 Cumartesi 21:00

Yer: Türker İnanoğlu Show Center

Ücret: 1. Kategori - 120.00 TL 2. Kategori - 100.00 TL 3. Kategori - 80.00 TL 4. Kategori - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2015 ~ Kas 7, 2015

Viyana klasik müziğini tüm dünyaya taşıyan “Sound of Vienna” sonunda Türkiye’de…

Klasik müzik aşkı için “SOUND OF VIENNA” 6 ve 7 Kasım’da TİM Show Center’da…

Çağlar ve kuşaklar boyunca klasik müziğe gönlünü kaptıranlar tarafından tutkuyla dinlenen Viyana klasik müziğini tüm dünyaya taşıyan “Sound of Vienna” sonunda Türkiye’de…

Viyana Klasikleri
Viyana’da her yıl 400’den fazla klasik müzik konserine imza atan, bunun yanı sıra Avrupa, Asya ve Amerika’da gerçekleştirdiği sayısız turneyle klasik müzik tutkunlarıyla bir araya gelen  “Sound of Vienna”, bu kez TİM Show Center’ın ev sahipliğinde düzenlenecek 2 olağanüstü konserle Viyana’nın klasik müzik ruhunu Türkiye’ye taşıyacak.

Strauss ve Mozart’ın nefesini hissedeceğiniz bir yolculuk
1999 yılında Josip Susnjara ve Profesör Udo Zwölfer tarafından kurulan “Salonorchester Alt Wien”in düzenlediği “Sound of Vienna” konserleri, özellikle ömrünü notalara adamış iki müzisyene, Johann Strauss ve Wolfgang Amadeus Mozart’a hayranlık duyanların kaçırmaması gereken dinletilerdir. Konserler, adeta Johann Strauss ile özdeşleşen ve bahçesinde onun altın heykelinin de bulunduğu Viyana Şehir Parkı içerisindeki görkemli Kursalon Wien sarayında düzenlenmektedir. 

Orkestranın müzikal yapısı şefsiz çalmayı mümkün kılmaktadır. Bununla birlikte “Salonorchester Alt Wien” Viyana'nın eşsiz ve coşkulu müziğinin hakkını tam anlamıyla veriyor. Müzisyenlerin birbirleriyle uyumları ve müzikal diyalogları neşeli bir enerji oluşturuyor. 

Udo Zwölfer Biyografi
Viyana'da doğan Udo Zwölfer’in müziğe olan tutkusu ve yeteneği henüz anaokulundayken keşfedildi. Sonradan Viyana Müzik ve Gösteri Sanatları Üniversitesi ismini alan Viyana Müzik Akademisi’nde eğitim gördü. Eğitimini tamamladıktan sonra müzik kariyerine Viyana Volksoper'de devam etti. Bunu hem Viyana’da hem de Fransa, İtalya, Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Kore, Tayvan, Çin, A.B.D, Japonya dahil olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde ünlü sanatçılarla düzenlediği ortak çalışmalar ve gösteriler izledi. 1980 yılında ise Viyana Volksoper Orkestrası’nın ilk başkemancısı oldu.

Prof. Zwölfer 1994 yılında, “Volksoper Viyana Salon Orkestrası”nı kurdu. 1999 yılında Viyana Kursalon'un Genel Müdürü Josip Susnjara ile beraber yürüttüğü ortak çalışmayla, topluluk “Salonorchester Alt-Wien” olarak şimdiki ismini aldı.  O zamandan beri 4000'i aşkın konserde topluluğu hem Viyana hem de yurtdışında yönetti.

- Tüm yaş grubu çocuklar bilete tabidir. 
- Garanti Bonus Kart sahiplerine % 15 indirim uygulanmaktadır. Bu indirim sadece Ana Gişe ve Perakende Satış Noktaları'nda geçerlidir.
- Organizasyon firmasının programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT