The Away Days

Tarihler: 24 Nisan 2015 Cuma ~ 24 Nisan 2015 Cuma 21:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2015 ~ Nis 24, 2015

Indie rock müzik grubu The Away Days, 24 Nisan'da Bronx Pi Sahne'de hayranlarıyla buluşuyor.

Oğuzcan Özen ve Sezer Koç tarafından 2011 yılında kurulan indie-rock dream pop grubu The Away Days; Türkiye'de Babylon, Nublu, Ghetto, Hayal Kahvesi, Peyote gibi mekanlarda, üniversite şenlikleri ve One Love, %100 Fest, Midtown Fest gibi festivallerde verdikleri konserlerle ünlendiler.

2012 yılında yayımladıkları "How Did It All Start" adlı EP'leri ve "Galaxies" adlı video klipleriyle kendilerine geniş bir izleyici kitlesi edindiler.

2013 Mart ayında Amerika'nın Austin kendinde gerçekleşen South By Southwest Festivali'nde gerçekleştirdikleri iki performans sonrası aralarında The Guardian'ın gibi devlerin de bulunduğu yabancı basının ilgisini çekip, mayıs ayında gerçekleştirdikleri The Great Escape Festivali'nin de dahil olduğu iki haftalık İngiltere turnesinden de başarıyla döndüler. 
Grubun şarkıları BBC Radio 6, NPR, KEXP gibi Amerika ve İngiltere'nin önde gelen radyolarının yanı sıra pek çok yerli yabancı radyoda çalındı.   

The Away Days, 2014 yazında mix ve mastering'i Arctic Monkeys, Muse, Kaiser Chiefs, Interpol, Franz Ferdinand, Neon Indian, Temples gibi isimlerle çalışan Claudius Mittendorfer tarafından yapılan; yurt dışında The Clash ve SPİN, Türkiye’de ise redbull.com.tr tarafından premierleri yapılan "Your Colour" ve "Paris" adlı iki single ve iki klip yayınladı. Single'ların başarısının ardından NME'nin de radarına takılan The Away Days, şu an ilk albümleri üzerinde çalışıyor ve yerli/yabancı dinleyici ve basından övgüler almaya devam ediyor.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış: 21:00.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT