Top 100DJs World Tour - Dimitri Vegas - Like Mike

Tarihler: 09 Mayıs 2015 Cumartesi ~ 09 Mayıs 2015 Cumartesi 14:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: 2. Dönem indirimli bilet fiyatlarıdır. 16 Mart 2015 Pazartesi Normal Bilet Fiyatı artacaktır. Normal:99 TL Deluxe Lounge : 350.00 TL Stand 4 kişilik fiyat :2.140 TL Stand 6 kişilik fiyat :3.210 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2015 ~ May 9, 2015

2014 yılı sonbaharında başlayan ve dünyanın en büyük DJ'leriyle çeşitli şehirlerde binlerce elektronik müzikseverle buluşan Top 100 DJs Dünya Turnesi, bir kez daha dev isimlerle Türkiye’de!

14 Kasım 2014’te Big Top Festival Çadırı’nda Armin van Buuren, Martin Garrix, Sunnery James - Ryan Marciano ve Ummet Özcan ile İstanbul’da unutulmaz bir sold-out şova imza atan Top 100 DJs World Tour, 2015 ayağıyla 9 Mayıs Cumartesi, KüçükÇiftlik Park’ta!

9 Mayıs Cumartesi günü KüçükÇiftlik Park İstanbul’da gerçekleşecek bu muhteşem gecede, elektronik müziğin dev isimleri Dimitri Vegas & Like Mike, Fedde Le Grand, Wolfpack, Kura ve Özcan Sayın ile gerçekleşecek unutulmaz bir şova hazır mısınız?

Dimitri Vegas - Like Mike
DJMag Top 100 DJs 2014 listesinde 2. sıraya yerleşen elektronik müziğin en büyük duosu, dünyanın en büyük elektronik müzik festivali Tomorrowland’in resident DJ'leri, Dimitri Vegas - Like Mike, 9 Mayıs’ta ilk kez Türkiye’de!

Sıradışı şovları, muhteşem sahne performansları ve Tremor, Mammoth, Stampede gibi ünlü şarkılarıyla dünyanın çeşitli ülkelerinde milyonlarca hayranıyla buluşan Dimitri Vegas - Like Mike’ın ilk İstanbul performansı için hazır mısınız?

Fedde Le Grand
2003 yılında adım attığı elektronik müzik dünyasında kendine has tarzı ve şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesi kazanan, Sparks, So Much Love, Twisted, Don’t Give Up gibi şarkılarıyla her zaman listelerin üst sıralarında yer alan Fedde Le Grand, 9 Mayıs’ta Top 100 DJs World Tour 2015’te!

Flamingo Records’un kurucusu ve DJMag Top 100 DJs 2014 listesinin 35 numarası Fedde Le Grand’in Sensation Türkiye’den sonra ikinci İstanbul performansına hazır olun!

Wolfpack
Dimitri Vegas - Like Mike tarafından kurulan Smash The House Recordings’in en önemli isimlerinden olan ve 2012 yılından bu yana aralarında Tomorrowland’in de bulunduğu pek çok festival ve turnede sahne alan WolfPack, 9 Mayıs’ta Top 100 DJs World Tour 2015 İstanbul sahnesinde!

Kura
Revealed, Protocol ve Flashover Recordings gibi dünyanın en büyük elektronik müzik plak şirketlerinden yayınladığı Makhor, Sabotage ve Jitterbug gibi şarkılarıyla adından söz ettiren ve elektronik müziğin yeni yıldızlarından biri olarak kabul edilen Kura, 9 Mayıs’ta KüçükÇiftlik Park’ta!

Özcan Sayın
Türkiye’den yetişen en yetenekli DJ'lerden biri olan, genç yaşında yayınladığı başarılı şarkı ve remix'leriyle ön plana çıkarak 2013 yılında DJMag Talent of the Year ödülünün kazanmayı başaran Özcan Sayın, Top 100 DJs World Tour 2015 sahnesinde!

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.

- Konser alanına girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabiidir. 15 yaş altı bilet sahiplerine aynı kategoride bilet satın almış ebeveynlerinin refakat etmesi gerekmektedir.
- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.
- Mekan kapı açılış saati: 19:00 - Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.
- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.
- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.
- Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır.
- Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.

Kurallar

- Konser süresince biletinizi ve bilekliğinizi saklayın.
- Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size aittir.
- Konser alanına evcil hayvan alınmayacaktır.
- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.
- Konser alanı içinde sadece yetkili satış noktalarında satılacak olan merchandise ürünlerini almanız önerilir.
- Konser alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.
- Konser alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.
- Konser alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.
- Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.
- Konser alanına giriş yapan seyircilerin alandan çıkış yapmaları halinde yeni bilet satın almaları gerekmektedir.
- Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.
- Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT