Tuluyhan Uğurlu

Tarihler: 15 Kasım 2015 Pazar ~ 15 Kasım 2015 Pazar 17:00

Yer: Haydarpaşa Garı

Ücret: 1. Kategori: 78,50 TL 2. Kategori: 67.00 TL 3. Kategori: 56.00 TL (Numarasız)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2015 ~ Kas 15, 2015

Tuluyhan Uğurlu, "Güneş Ülke Anadolu" konseri ile 15 Kasım'da Haydarpaşa Garı'nda sahne alıyor.

Piyanist Tuluyhan Uğurlu'dan Haydarpaşa Garı'nda unutulmayacak bir konser... Tarihi binanın muhteşem atmosferinde seslendirilecek eser, Anadolu'nun binlerce yıllık tarihinin anlatıldığı "Güneş Ülke Anadolu"... Müzik ve görüntülerin eş zamanlı yürüdüğü bu fantastik konser, şehitlerimize armağan ediliyor. 

"Güneş Ülke Anadolu" pek çok uluslararası kongrede ve yurt dışında seslendirilen, Anadolu topraklarının tarihini, kültürünü ve mitolojisini anlatan çok farklı, etkileyici bir çalışma...

Mısırlı aydınların içinde barındırdığı bilgi ve kültür nedeniyle "Güneş Ülke" dediği topraklarımızda yaşanan binlerce yıllık tarih ve kültür... Fethettikleri her ülkenin tanrısına saygı gösteren başkentleri Hattuşa'ya "Bin Tanrılı Kent" diyen Anadolu'nun ilk büyük devleti Hititler... Ege'den ve Karadeniz sahillerinden dünyaya ışık saçan bilgeler... Hipokrat, Homeros, Diyojen, Pisagor, Platon, Herodot'un yaşadığı coğrafya, masalların mitolojik öykülerin yaşandığı ve yazıldığı topraklar... Nuh'un, İbrahim'in yaşadığı peygamberler diyarı kutsal topraklar... Dev imparatorluklarla dünyayı bereketlendiren, tüm inananların özgürce yaşadığı düşler ülkesi Anadolu... Batı, Ortaçağ'ı yaşarken; Selçuklu kültürüyle "bilime, insana ve emeğe" inanan yepyeni bir uygarlık... Yunus'un, Mevlana'nın, Hacı Bektaş Veli'nin, Ahi Evren'in kainatı aydınlattığı topraklar... Osmanlı'nın yedi iklimin insanlarıyla kurduğu dev imparatorluk... Ve 20. yüzyılın büyük lideri Mustafa Kemal'in emperyalizmin karşısında tek vücut olarak kurduğu çağdaş, dinamik Türkiye... Tarih boyunca vatan aşkıyla yaşamış, bağımsızlık için canını veren insanların ülkesi...

Tuluyhan Uğurlu, üzerinde yaşadığımız toprakların binlerce yıllık tarihini sizlere kendi farklı yorumu içinde anlatıyor. Piyanonun rehberliğinde Anadolu topraklarında binlerce yıllık bir yolculuğa hazır mısınız?

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Numarasız biletler oturmalıdır.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT