Tuluyhan Uğurlu

Tarihler: 21 Ağustos 2015 Cuma ~ 22 Ağustos 2015 Cumartesi 21, 22 Ağustos Saat:20:00

Yer: Galata Mevlevihanesi

Ücret: 1. Kategori - 78.50 TL 2. Kategori - 67.25 TL 3. Kategori - 56.00 TL (Numarasız Oturmalı)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şahkulu Mah. Galip Dede Cad. No:15 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 4141

Web: http://http://www.galatamevlevihanesimuzesi.gov.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2015 ~ Ağu 22, 2015

Başarılı piyanist Tuluyhan Uğurlu, 21 Ağustos'ta Galata Mevlevihanesi bahçesinde vereceği resitalle sevenleriyle buluşuyor.

Piyano tutkunlarının Tuluyhan Uğurlu ile piyanonun kanatlarında göklerde gezecekleri farklı bir konser... Uğurlu, bu kez İstanbul'un en eski mevlevihanesinin bahçesinde sevenleriyle buluşuyor. Konserler, 21 Ağustos Cuma ve 22 Ağustos Cumartesi akşamları saat 20.00’da Galata Mevlevihanesi bahçesinde gerçekleşecek. 

Tuluyhan Uğurlu'nun müzik ve görüntülerle İstanbul'un mistik dünyasını anlatacağı konserde Galata Mevlevihanesi ve bu mekanın ilk şeyhlerinden divan şairi Şeyh Galip'e ayrılmış özel bölümler de var.

Ünlü sanatçı, 2013 yılında ilk kez sahne aldığı Galata Mevlevihanesi konserinin ardından duygularını bakın nasıl anlattı:

"Pek çok sanatçı için sanatının zirve noktası önemli bir ödüldür. Benim zirvelerim ise farklıdır. Piyanomu insanlığın gelişmesinde önemli rol oynayan mekanlara taşımak ve orada, müziğe ve sanata inanan, gerçek sanatın peşinde koşan insanlarla buluşmak, buluşturmak benim için her şeyden önemlidir. Galata Mevlevihanesi konserim de benim için en büyük ödüllerden daha önemlidir. Çünkü Galata Mevlevihanesi, 500 yılı aşan bir zaman dilimi içinde yüzlerce 'gönül sultanı'nın yaşadığı ve yarına ışık oldukları manevi dünyanın güçlü merkezlerinden biridir."

"Dün akşam (14 Eylül 2013 Cumartesi) İstanbul'un eğlence merkezi Beyoğlu'nun içinde bize hayatın tek gerçeğini gösteren gizli bir bahçedeydim. Hepimiz heyecanlı, hepimiz hafif düşünceliydik. Dünyanın karmaşasından uzaklaşıp belki de yaşamımızı düşündük. Sonra hep birlikte müziğin kanatlarında göklere yükseldik. Saygıyla girdiğimiz mekandan, daha da derin düşünceler arasında, saygıyla, sessizce ayrıldık."

"Her sanatçının zirve noktaları vardır. Dün gece ben zirve noktalarımdan birini yaşadım. Galata Mevlevihane'sinde, manevi dünyanın bu çok önemli merkezinde müziğimi icra ettim. Bu tarifsiz yolculukta beni yalnız bırakmayan yüzlerce sanatsevere ve Mevlevihane'nin tüm çalışanlarına, burayı koruyan ve yaşatanlara sonsuz teşekkürler."

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT