XXF Very Very French Festival: Club Cheval - Yuksek

Tarihler: 13 Kasım 2014 Perşembe ~ 13 Kasım 2014 Perşembe 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Normal Dönem - 56.00 TL Sınırlı Sayıda Avantajlı Dönem - 44.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2014 ~ Kas 13, 2014
XXF Very Very French Festival: Club Cheval - Yuksek

Fransız modern elektronik dünyasının çarpıcı yeteneklerinden Pierre-Alexandre Busson, nam-ı diğer Yuksek ve elektronik proje Club Cheval Babylon sahnesinde...

DJ/prodüktör kimliği kadar iyi bir remiks ustası olarak da tanınan Busson, hip-hop, pop hatta rock gibi türleri de aynı potada buluşturabilen benzersiz elektro tekniği ile hafızalara kazındı. 17 yaşına dek konservatuar'da piyano eğitimi gören ancak ani bir kararla akademik eğitimini yarım bırakarak elektronik alemlere dalan Yuksek, aralarında Brodinski ile giriştiği The Krays, Peter & The Magician ve The Alexanders gibi başarılı projelerde de kurucu olarak yer aldı. 2002 yılında dünyanın en büyük kulüplerini sallayan yıldız bir DJ haline gelen Busson, Relish, Kitsune ve Cliche gibi çok sayıda plak şirketinin de gözdesi oldu. Tonight ve Extraball gibi parçaları barındıran ilk albümü Away from the Sea büyük olay yarattı. Daha çok pop'tan ilham alan Living on the Edge of Time, onun kendine has elektronik coğrafyasının sınırlarını daha da genişletmesini sağladı. Kısa sürede kültleşen Partyfine adlı plak şirketini kuran Yuksek, aralarında Gorillaz, Kaiser Chiefs ve The Prodigy gibi çok sayıda dev ismin de yer aldığı bir müzisyen ordusu için remiksler de yapıyor.

Club Cheval

Yuksek ile aynı gece Babylon sahnesinde yer alacak olan elektronik proje Club Cheval, Fransa'nın Lille şehrinde kuruldu. 2010 yılında yayınladıkları ilk EP, hem eleştirmenlerden hem de Fransız müzik dinleyicisinden tam puan aldı. Now u realize adını taşıyan şarkıları kısa sürede büyük bir radyo hiti haline geldi. Myd, Sam Tiba, Panteros666 ve Canblaster'dan oluşan Club Cheval ilk albümlerinin tanıtımı için çıktıkları dünya turnesi kapsamında XXF programında yer alacak.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT