Yedinci Ev

Tarihler: 30 Eylül 2015 Çarşamba ~ 30 Eylül 2015 Çarşamba 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2015 ~ Eyl 30, 2015

Adını, Lee Carroll'ın yazdığı “Yuvaya Yolculuk” öyküsünden alan Yedinci Ev, 30 Eylül'de Mask Live Music Club sahnesinde...

2011 yılının bahar aylarında Turgay Gülaydın (davul), Hazar Aşçı (bas gitar) ve Birkan Nasuhoğlu (vokal, gitar) tarafından kurulan Yedinci Ev, uzun bir süre kendi stüdyosunda müzik çalışmalarını sürdürdü. 2012 yılının Eylül ayında Alen Konakoğlu prodüktörlüğünde ilk albümleri ‘Şimdi’yi kaydettiler. Grubun canlı kayıt tekniği ile 2 ayda tamamladığı bu ilk stüdyo albümünde bulunan 10 şarkının söz ve müziği Birkan Nasuhoğlu’na, düzenlemeleri ise Yedinci Ev’e ait.

Türkçe sözlü indie- rock müziğe yeni bir soluk getiren ve ufak dokunuşlar gizleyen ‘Şimdi’, grup üyelerinin her birinin kendine has sound’unu olduğu gibi yansıtmasının yanında bütün parçaların duygu ve müzikal dokularını ortak paydada buluşturuyor. Gezi Parkı Direnişi’nin en etkili parçalarından biri olarak öne çıkan ‘Eninde Sonunda’ ile birlikte genişleyen bir kitlenin takip ettiği Yedinci Ev, dolu dizgin girişeceği albüm konserlerinden önce dinleyicisine kendisini ‘Şimdi’ kartonetindeki şu sözlerle tanıtıyor: “Sevilmek ve çevremizdeki sevgiyi hissetmek istiyoruz. Huzurlu bir şekilde var olmak istiyoruz. Çevremizdekilerin endişelerine ve önemsiz, saçma sapan ilişki ve etkileşimlerine maruz kalmak istemiyoruz. Para konusunda tasalanmak istemiyoruz. Azat edildiğimizi hissetmek istiyoruz! Dünyadaki diğer insanlar için bir anlam ifade etmek istiyoruz. Bir nedenden ötürü var olduğumuzu bilmek, Tanrı’nın planının doğru ve uygun bir parçası olmak istiyoruz.”

- 18 yaş sınırı vardır.
- PDF bilet uygulamasından yararlanan müşterilerin, biletlerini basılı olarak etkinliğe gelmesi gereklidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT