Boğuntu Heykel Sergisi

Tarihler: 23 Haziran 2015 Salı ~ 30 Temmuz 2015 Perşembe

Yer: VENÜS Sanat Galeri

Adres: Mustafa Kaya Sokak Kopa Apt. No:2/A Göztepe Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 565 35 72

Faks: 0216 565 35 47

Web: http://http://www.venussanatgalerisi.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2015 ~ Tem 30, 2015

Kocaeli Üniversitesi, Heykel Bölümü, son sınıf öğrencisi Sevilay Ökçe’nin “Boğuntu” isimli heykel sergisi Venüs Sanat Galerisi’nde sanatseverler ile buluşuyor.

23 Haziran'da açılacak sergi, 30 Haziran tarihine kadar ziyaret edilebilecek..

Sevilay Ökçe sergisine ilişkin ;
‘’İnsan bazen garip boşluklarda kendine yer bulmak için büyük bir çaba içerisine girer. O yeri bulana kadar düşünceden düşünceye savrulur ve her düşünce bir diğer düşünceyi doğurur. İnsan daha sonra benliğini, özünü sorgular ve düşünce çemberinde boğulur. Boğuntu isimli sergimde yapmış olduğum ahşap heykeller de bu düşünce çemberinden çıkarak somutlaşmış ve boyut kazanmıştır. Yaşama dair çelişkilerimizi, insanların ve geleneklerin bizi mecbur bıraktığı durumları, karşı koyamadan yaşamak zorunda olduğumuz şeyleri eleştirel bir tavırla izleyiciye yer yer soruları yönelterek yer yer de bu içinden çıkılamaz düşüncenin varlığına dikkat çekerek sergimi sunuma açıyorum.’’ dedi

Sanatçının sergide 20’i aşkın eseri yer almaktadır.
Açılışı 23 Haziran saat 14.00 de yapılacak olan sergi hafta içi her gün 10.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT