Borusan Contemporary Tutku

Tarihler: 08 Eylül 2015 Salı ~ 21 Şubat 2016 Pazar

Yer: Perili Köşk

Adres: Baltalimanı Hisar Cad. Perili Köşk No:5 Rumeli Hisarı Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 393 52 00

Web: http://http://www.borusancontemporary.com

E Posta: info@borusancontemporary.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2015 ~ Şub 21, 2016

14. İstanbul Bienali ile Eylül ayında daha da hareketlenecek sanat dünyasını, Borusan Contemporary “Görünenin Ardındaki” ve “Tutku” isimli iki yeni sergi ile zenginleştiriyor.

Dünya çağdaş sanat sahnesinden önemli isimleri ağırlayan “Görünenin Ardındaki”, göçmenler ve sorunlarına odaklanırken “Tutku” ise Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu’ndan özel bir seçki sunuyor.

5 Eylül 2015’ten 21 Şubat 2016’ya kadar devam edecek olan sergiler, sanatseverleri çağdaş sanatın seçkin örneklerini keşfetmeye davet ediyor.

Tutku
Küratör: Dr. Necmi Sönmez

Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu’ndan seçkilerin sunulduğu “Tutku” sergisinde, şehvet ve arzu temalarıyla diyaloğa giren çalışmalar, şiir, anlatı gibi edebiyat ürünleriyle yeniden yorumlanıyor. Perili Köşk’ün ofis katlarını kapsayan sergide, görsel ve kavramsal unsurlar bir araya gelerek, katılımcılarına çağrışımlara dayalı zevkli bir yolculuk yaşatıyor.

İlk defa izleyiciyle buluşacak olan eser seçkisinde, koleksiyona katılan yeni eserlerin de bulunduğu, Dominic Harris, Martin Walde, Rick Silva, Lale Delibaş, Shilpa Gupta, Zeynep Beler, Erdal İnci, Ola Kolehmainen gibi farklı kuşaklara ait olan sanatçıların çalışmalarını bir arada görmek mümkün. Sergide ayrıca, Allard van Hoorn’un koleksiyona yeni katılan Water Score adlı mekana özgü çalışması, Perili Köşk’ün katlarında Boğaz’ın seslerini yansıtacak.

Dr. Necmi Sönmez, Düsseldorf’ta yaşayan bağımsız küratör ve sanat tarihçisidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT