Ercan Ayçiçek - Mutfak Resim Sergisi

Tarihler: 17 Ekim 2014 Cuma ~ 30 Ekim 2014 Perşembe

Yer: Galeri Soyut

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 17, 2014 ~ Eki 30, 2014

Ercan Ayçiçek ‘’MUTFAK’’ isimli sergisi ile 17 Ekim – 30 Ekim 2014 tarihleri arasında Galeri Soyut / A Salonu’nda sanat izleyicileriyle buluşuyor. Neden mi ‘’Mutfak’’? Son çalışmalarının hepsi boş bir apartman dairesinin mutfağında yapılmış, yaşam alanlarımızın en (ÜRETKEN) yeri olan ‘’MUTFAK’’ ta.

Sanatçı 1974 doğumlu, yani bu memleketin son 39 -40 yılında büyüyüp Pazar sabahları Pazar konseri dinlemiş, Amerikan western filmlerine , dağdan aşağı şarkı söyleyerek koşan küçük kızı anlatan japon çizgi filmlerine ve televizyon da iznik çinilerine yarım saat bakarak büyümüş , sonrasında çok gelişmiş cep telefonları ile nerede ne yediklerine kadar insanlara dayatan kültür yozlaşması içinde debelenen aynı zamanda da ayak uyduran karanlık ve çarpık bir toplumun içerisinde karanlık ve çarpık figürler çizen ve boyayan bir sanatçı.

Kömürün ,füzenin,karakalemin imkanlarını zorlamaya çalışan , monokrom ‘a yakın anlayışla deforme insan ve hayvan figürlerini üst üste bindirerek farklı bir form ve desen anlayışı ortaya koymaya çalışmış bu sergisin de.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT