Fırtınanın Çayırı

Tarihler: 02 Eylül 2015 Çarşamba ~ 17 Ekim 2015 Cumartesi

Yer: Ariel Sanat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2015 ~ Eki 17, 2015

Adını Shakespeare’in “Fırtına”sında tılsımlı kanatlarını çırparak fırtınayı başlatan cin’den alan Ariel Sanat, fırtına teması etrafında hazırladığı ilk sergisi Fırtınanın Çayırı ile kapılarını açıyor. 2 Eylül-17 Ekim 2015 tarihleri arasında izlenebilecek sergide; Murat Akagündüz, Bilge Alkor, Silva Bingaz ve Selim Birsel’in eserleri yer alıyor.

Murat Akagündüz’ün kağıt üzerine füzenle yaptığı soyut, performatif desenlerle katıldığı sergide, Shakespeare’in yapıtlarını daha önce de resim ve sergilerine çıkış noktası olarak seçen Bilge Alkor graffiti boyamalarıyla; Silva Bingaz bir peri kızının katıksız, saf güzelliğinin, maksadı belirsiz bir büyücü imgesine dönüşebildiğini gösteren iki siyah-beyaz fotoğrafıyla yer alıyor. Mekanı serbest kullanmayı tercih eden Selim Birsel ise zemine yakın seyreden, dahası kimi yerde zeminin kendisi olan bir ses-imge-nesne dizgesi ile katılıyor sergiye.

Teşvikiye'deki Narmanlı Apartmanı'nın iki dairesine yayılan Bilge Alkor Sanat Koleksiyonu bünyesinde kurulan Ariel Sanat, çağdaş sanat sergileri düzenlemenin yanı sıra farklı etkinliklerle sanat severlerle buluşacak.

Ariel Sanat
Maçka Caddesi Narmanlı Apt. Kat:2 D:22 Teşvikiye
Tel: 0212 261 57 11

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT