Haydar Ekinek - Renklerim & Hayallerim

Tarihler: 11 Nisan 2015 Cumartesi ~ 02 Mayıs 2015 Cumartesi

Yer: Deyim Sanat Galerisi

Adres: Şakayık Sk. Kamar Apt. No:47/1 Nişantaşı (Katotoparkı Sırası) Şişli İstanbul

Telefon: 0212 286 21 82 - 83

Faks: 0212 798 27 87

Web: http://http://www.deyim.com.tr

E Posta: info@deyim.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2015 ~ May 2, 2015

Deyim Sanat Galerisi’nden Koruncuklar İçin Resim Sergisi!

Deyim Sanat Galerisi’nin Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına düzenlediği, ressam Haydar Ekinek’in resimlerinden oluşan sergi 11 Nisan’da açılıyor.

Deyim Sanat Galerisi, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına, 25 yıllık ressam Haydar Ekine’nin resimlerinden oluşan bir sergi düzenliyor. 11 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’da kokteyl eşliğinde açılışı gerçekleşecek sergi, 2 Mayıs 2015’e kadar gezilebilecek.

Doğu’nun Picasso’su olarak ünlenen Vanlı ressam Haydar Ekine, yağlıboya tablolarında fırça yerine çivi kullanıyor. Başta TBMM olmak üzere birçok ünlü mekanda sergi açan ressamın çivi kullanarak yaptığı resimleri hem yurtiçi hem yurtdışında büyük ilgi görüyor.

Ekinek, resimlerinde çivi kullanmasının nedenini şöyle anlatıyor: “Pahalı malzemeler alıp resim yapamıyordum. Ama resmi çok seviyordum. Yerde bulduğum çivilerle resim yapmaya devam ettim. İmkansızlıklar yüzünden edindiğim bir teknik bana dünyada bir ilki yaşattı. Çivi ile resim hem sanat ışığım hem de yolum oldu.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT