Hüseyin Aksoylu - Açlık

Tarihler: 24 Şubat 2015 Salı ~ 04 Nisan 2015 Cumartesi

Yer: Art On İstanbul

Adres: Şair Nedim Cd. No.4, Akaretler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 259 1543

Web: http://http://www.artonistanbul.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2015 ~ Nis 4, 2015

Hüseyin Aksoylu, ikinci solo sergisi “Açlık” ile insanın doğa ve toplumsal düzene uyum sağlama sürecinde yatan dinamikleri ve nedenselliği irdeliyor. Sanatçı, uzun bir süredir yanıtlarını aradığı bu insanlık sorunsalını, tuval, video, heykel ve bilgisayarla üretilen imaj gibi farklı medyumların olanaklarıyla araştırıyor.

İnsanın doğuştan sahip olduğu içgüdüleri ve zamanla geliştirdiği düşünce sistemi arasındaki çatışmayı mesele edinen sanatçı, insan eliyle yaratılan değerler sistemine uyum sağlamakla, içten gelen dürtüyü dinlemek arasında sürekli bir denge arayışını gözlemliyor.

Düşünmenin, sağduyu ve ortak akıl biçimlerinde içgüdüyü kontrol altına alarak insanı eylemsizliğe kadar sürükleyebildiği bu çatışma mekanizmasında, hayatta kalmak için yine temel içgüdülere dönülüyor. Sergiye de adını veren “açlık” vurgusu, insanı hayatta tutan en temel güdü olduğu gibi var olan potansiyelimize dönmek için duyduğumuz arzuyu da imliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT