İstanbul Büyükada Sanat Buluşması Resim Sergisi

Tarihler: 25 Temmuz 2015 Cumartesi ~ 10 Ağustos 2015 Pazartesi

Yer: Büyükada Anadolu Kulübü Fuaye Salonu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2015 ~ Ağu 10, 2015

Adalarda Sanat Rüzgarı
SAKÜDER Kuruluşunun 10. Yılında İstanbul Büyükada Sanat Buluşması Resim Sergisi Açılıyor

SAKÜDER-Uluslararası Sanat ve Sanatkarlar Topluluğu Kültür Derneği Kuruluşunun 10.yılında düzenlemiş olduğu “İstanbul Büyükada Sanat Buluşması Resim Sergisi” açılışı Büyükada Anadolu Kulübü Fuaye Salonu’nda 25 Temmuz 2015 saat 17:00’de kokteyl eşliğinde açılacaktır.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emir ve direktifleri ile 31 Ekim 1926 yılında kurulmuş olan Anadolu Kulübü Derneği aynı zamanda 1996 yılında Kamu Yararı Dernek Statüsü kazanmıştır. Cumhuriyet tarihimizin böylesine yaşayan tarihi kuruluşu olan Anadolu Kulübü Fuaye Salonunda Saküder olarak Kuruluşumuzun 10. Yılında Resim Sergisi açılışını gerçekleştirmek ve İstanbul, Adalar halkına Kültür ve Sanat hizmetinde bulunmak bir ayrıcalıktır.

Bu sergimizde Saküder Onursal üyelerimizden Ressam İmren Erşen, Nurtaç Özler,Prf.Dr. Basri Erdem,Heykeltraş Necdet Can,Ressam Erkan Geniş,Ressam Süleyman Karakul,Prof.Dr. Oya Kınıklı,Prof.Dr. Ahmet Özol,Ressam Ömer Lütfi Çetin,Ressam Vedat Can,Ressam Feyha Özsoy, Prof.Dr.Gülsün Parlar,Ressam Asım Yücesoy, Prof.Dr.Nur Gökbulut ,Ressam H.Derya Saatçıoğlu’nun yanısıra Ankara,İstanbul,İzmir,Antalya,Hatay,Mersin,Tekirdağ vs. illerimizden de katılan Saküder üyesi sanatçılarımız olmak üzere 58 ressam sanatçımızın 116 eseri sergilenecektir. Cumhuriyetimizin başkenti Ankara’dan,İstanbul ilimizin sanatseverlerinin beğenisine 25.07.2015’te sunacağımız sergimiz 10.08.2015 tarihinde son bulacaktır. Sergi açılışımızı İstanbul Adalar Kaymakamı Sayın Ahmet Arabacı ve Adalar Belediye Başkanı Sayın Atilla Aytaç’ın yanısıra sanat camiasından seçkin insanların ve sanatseverlerin katılımlarıyla basın huzurunda gerçekleştirmeyi ümit ediyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT