Mert Özgen - No.5 Kişisel Sergisi

Tarihler: 04 Aralık 2014 Perşembe ~ 02 Ocak 2015 Cuma

Yer: Galerimiz Teşvikiye

Adres: Hüsrev Gerede cad. Deniz apt. 64 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 241 76 66

Faks: 0212 241 73 89

Web: http://http://www.galerimiz.com

E Posta: info@galerimiz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2014 ~ Oca 2, 2015

Genç sanatçı Mert Özgen, yağlıboya ve desenlerden oluşan, farklı kadınlara ait hikayelerden esinlenerek yarattığı ‘No.5’ adlı üçüncü kişisel sergisiyle 4 Aralık-2 Ocak tarihleri arasında Galeri/Miz’de sanat severlerle buluşuyor.

Beyazlığın içinde biraz moda, biraz opera... Mert Özgen, Puccini’nin, Donizetti’nin ve Verdi’nin operalarından, Carmen’den, Norma’dan esinlenerek yorumladığı kadınlığa ait hikayeleri çağın en etkin moda ikonuyla birleştirip, kurguladığı portrelerle izleyiciyi kendi sahnesine davet etmektedir. Güzellik ve huzursuzluk, durağanlık ve yoğunluk zıtlıklarını kendine has diliyle resmeden Özgen, sahnede ve kamera önünde “nesneleşen” kadın figürlerini hikayeleriyle ve duygularıyla ele alıp, kadının gücünü, kırılganlığını, dinginliğini ve aşkınlığını anlatmayı amaçlıyor.

4 Aralık’da başlayacak olan Mert Özgen’in “No.5” adlı kişisel sergisi 2 Ocak tarihine kadar Galeri/Miz’de görülebilir.

Mert Özgen: 1988 doğumlu Mert Özgen Mimar Sinan Üniversitesi, Resim Bölümü, Neş’e Erdok ve Nedret Sekban Atölyesi’nden 2012 yılında mezun oldu. 2008-2009 yıllarında Erasmus bursuyla İtalya’daki Accademia di Belle Art di Bologna’da sanat öğrencisi olarak bulundu. İstanbul Bilgi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kültürel İncelemeler Yüksek Lisans Programı’nda eğitimine devam etmekte olan sanatçı, İstanbul ve İtalya’da fuarlara ve karma sergilere de katılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT