Pınar Kuseyri - Koi Balığı İle Zamanda Yolculuk

Tarihler: 09 Temmuz 2015 Perşembe ~ 27 Temmuz 2015 Pazartesi

Yer: Art Suites Gallery Bodrum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2015 ~ Tem 27, 2015

Sanatçı Pınar Kuseyri’nin, son dönem çalışmalarından oluşan kişisel sergisi “Koi Balığı ile Zamanda Yolculuk” 9 – 27 Temmuz 2015 tarihleri arasında Art Suites Gallery Bodrum’nda.

Her zaman akıntıya karşı direnen KOİ BALIĞI, azmin ve kararlılığın simgesidir. Uzakdoğu’da akıntıya karşı yüzerek konusu geçen efsanevi nehrin kaynağına ulaşan KOİ BALIĞI bir ejderhaya dönüşerek manevi dünya ile maddi dünya arasında gidip geleceğine inanılır.

Sanatçı Pınar Kuseyri üretimini, Doğu ve Batı sentezi yaparak, Anadolu medeniyetleri ve Doğu motiflerini kullanarak akrilik ve Sumi-e tarzı çalışmaktadır. Çalışmalarında geleneksel Japon boyası, Fude(Japon fırçası), Washi (Japon pirinç kağıdı), rapido, kaligrafi malzemeleri ve akrilik kullanmaktadır. Uzakdoğu sanatının öykü ve simgelerinden etkilenen sanatçı kendi yaşadığı coğrafyanın motiflerini de kullanarak oldukça etkili eserler üretmiştir. Ayrıca Uzakdoğu resimlerinde yansıtılan doğanın o büyüleyici şiirselliğini, dinginliğini Pınar Kuseyri bir senteze dönüştürerek Koi balığının zamanda yolculuğunu bizlere anlatmıştır.

“Koi Balığı ile Zamanda Yolculuk” 9 – 27 Temmuz 2015 tarihleri arasında Art Suites Gallery Bodrum’da izlenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT