The Human Body – İnsan Vücuduna Çarpıcı Yolculuk

Tarihler: 07 Ağustos 2014 Perşembe ~ 31 Ağustos 2014 Pazar 10:00 - 21:00

Yer: İstanbul Akvaryum Bilim Merkezi

Ücret: Tam - 32.50 TL İndirimli - 25.25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Ağu 7, 2014 ~ Ağu 31, 2014

The Human Body Exhibition – İnsan Vücuduna Çarpıcı Yolculuk Sergisi 05 Mayıs - 31 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Akvaryum Bilim Merkezi'nde!

Gforce Exhibitions, heyecan verici gerçek insan vücutları ve örneklerinin yeni sergisini Aqua Florya Alışveriş merkezi içerisinde bulunan İstanbul Akvaryum Bilim Merkezi’nde açıyor. Dikkatlice parçalara ayrılmış 200 adet tam ve kısmi insan vücudu ve örneğine dikkat çeken The Human Body Exhibition, insan vücudunun mucizesini ve işlevlerini yerine getirişini sergileyerek derinin altında olup bitenleri, eşsiz şekilde üç boyutlu görüntüyle sunuyor. 

The Human Body Exhibition, insan anatomisinin temel unsurlarına dikkat çeken ve insan vücuduna zarar veren sigara, obezite ve diğer etkileri görselleştiren dokuz galerisiyle ziyaretçileri, hayatlarını değiştirecek bir yolculuğa çıkarıyor. Bu sergiyle ziyaretçiler, sağlıklı bir akciğerle, sigaradan fazlasıyla zarar görmüş ve kararmış bir akciğeri karşılaştırabilir. Bir cerrahın gözünden bakmak ve tüm karmaşık gizemiyle insan vücudunu keşfetmek için hayatınızın fırsatı olabilir… 

The Human Body Exhibition Hakkında:
Çin yasalarıyla uyumlu olarak The Human Body Exhibition’da oluşturulan örnekler, Plastinasyon tekniğinin araştırma ve geliştirilmesiyle ilgilenen Dalian Biyoteknik Laboratuvarı’na bağışlanmıştır. Dalian Biyoteknik Laboratuvarı eğitim amacıyla tıp fakültelerine ve kamuya gösterilmek üzere örnekler geliştirir, sunar ve onları korur. Plastinasyon süreciyle, insan dokusu, işlenmiş ve güçlendirilmiş sıvı silikon kauçuk kullanılarak kalıcı olarak korunur. Kauçuklu, hücresel düzeyde korunan, kemik, kas, sinir, kan damarı ve organların karmaşıklığını gösteren bir örnek elde edilir. Tam vücut örneklerin hazırlanması bir yıldan fazla sürebilir. 

GForce Exhibitions Hakkında:
GForce Exhibitions, önemli gezi sergilerinin birinci sınıf yaratıcısıdır. GForce Exhibitions ekibi, 50 yıldan fazla tecrübesiyle, yenilikçi ve eğitimsel sergilerle ziyaretçilere ender rastlanır deneyimler yaşatmak için çalışır. The Human Body Exhibition’ı düzenleyenler, dünya çapında 20 milyondan fazla ziyaretçiye benzer sergiler sunmuştur.  
İstanbul Akvaryum HakkındaDünya çapında temalandırma anlamında rakiplerinden farklılaşan, içerisinde yer alan 16 tema ve 1 Yağmur Ormanı ile eşsiz bir deneyim sunan İstanbul Akvaryum, birçok danışmanın ortak ürünü olan ve Madame Tussauds balmumu heykelleri sergisi, Testere 4 filminin seti, Dubai’deki Emirates Mall’da yer alan kayak alanını (Ski Dubai) yapan dünyaca ünlü “Paragon” firması tarafından uygulanan bir konsepte sahip.

Ziyaretçilerin coğrafi bir rotayı takip ederek Karadeniz ile başlayan ve Pasifik’e kadar uzanan bir yolculuk yapabildiği İstanbul Akvaryum’daki alanların temalandırmasında o alanın kültürel, tarihsel ve mimari özellikleri, buna uygun dekoratif unsurlar, interaktif oyunlar, filmler ve alan hakkında detaylı bilgilerin verildiği görsel grafikler yer alıyor. İstanbul Akvaryum’da alanların ses ve ışıklandırma sistemleri de bu temalandırmaya uygun olarak düzenleniyor. Böylece ziyaretçilerine hem irili ufaklı 64 adet tankı ve içindeki binlerce çeşit canlıyı görme fırsatı sunan, hem de birçok sürprizi bulunduran bu sualtı dünyası oldukça eğlenceli bir deneyim sunuyor.

The Human Body Exhibition, sınırlı bir süre için 31 Ocak Cuma gününden itibaren Aqua Florya Alışveriş merkezi içerisinde bulunan İstanbul Akvaryum Bilim Merkezi’nde ziyaret edilebilecek. Biletlere, İstanbul Akvaryum gişelerinden ve web sitemizden ulaşabilirsiniz.

- Tek kullanım için geçerlidir.
- Sergi Açılış 10:00 / Sergi Kapanış 21:00- 0-3 yaş arası çocuklar etkinliğe ücretsiz olarak katılabilirler.
- İndirimli biletler; 4-12 yaş arası çocuklar, öğrenci, engelli ve 65 yaş üstü için geçerlidir.
- Tüm katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurması gerekmektedir.
- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Hayatımda gördüğüm en ilginç ve en büyüleyici sergiydi.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT