Mini Şenlik

Tarihler: 20 Nisan 2014 Pazar ~ 20 Nisan 2014 Pazar 10:00

Yer: Life Park

Ücret: 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mehmet Akif Tabiat Parkı / Bahçeköy Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2014 ~ Nis 20, 2014

Life Park sezona Mini Şenlik ile merhaba diyor. 20 Nisan'da ikincisi düzenlenecek olan Mini Şenlik’te çocukları ve ailelerini tiyatro oyunları, eğlenceli gösteriler ve oyun alanları bekliyor.

Sarıyer, Bahçeköy’de yer alan Life Park, tüm çocukları ve ailelerini İstanbul’un en eğlenceli ve eğitici şenliği ‘Life Park Mini Şenlik’e davet ediyor. Bu sene ikincisi düzenlenecek olan Mini Şenlik’te çocukların eğlenerek öğrenmesi amacıyla oyun alanları, animasyonlar, jonglörler, tahta bacaklar, şişme oyuncaklar, mini yemek tezgahları ve atölyeler gibi pek çok farklı aktivite tasarlandı. 

20 Nisan Pazar günü sabah saat 11:00’de başlayacak şenlikte Pınar Çocuk Tiyatrosu’nun Alaaddin’in Sihirli Lambası oyunu, BP Çocuk Tiyatrosu’ndan Önüm, Arkam, Sağım, Solum Trafik tiyatro oyunu, Beyza ile Pepper Frizbee Show, Gürcistan’dan Kukla Tiyatrosu Our Theatre ve TRT Çocuk’un sevilen çizgi dizisi Pepee Gösterisi yer alıyor. Şenlik akşam saat 18:00’a kadar devam edecek. 

Baharın, bayramın ve temiz havanın tadını çıkarmak isteyenlerin kaçırmaması gereken Mini Şenlik’te daha pek çok süpriz çocukları bekliyor olacak. 

Life Park Mini Şenlik Programı
Kapı Açılış - Saat 10.00
Ana Sahne Gösterileri - Saat 11:00 - 18:00
Pepee - Saat 15:00

Pepee
Pepee’nin müzikli, danslı, oyunlu sahne gösterisinde, Pepee’nin dans ederek söylediği şarkılara etkinliğe katılan çocuklar da danslarıyla eşlik ediyor. İki perdeden oluşan konserin tamamı Pepee’nin ve çocukların ezbere bildiği s¸arkılardan ve Pepee’nin çocuklarla oynadıgˆı interaktif oyunlardan oluşuyor. 

Our Theatre

Our Band Kukla Gösterisi
Gürcistan'ın 3 yaşındaki çiçeği burnunda kukla tiyatrosu Our Theatre -Bizim Tiyatro- ismini, oyuncuların her şeyi birlikte yaratmalarından alıyor. Kumpanyanın Mini S¸enlik 2014 kapsamında sergileyeceği gösteri Our Band (Bizim Orkestra) toplamda 3 müzisyenden olus¸uyor: Piyanist Kote, Davulcu Miki ve Kontrabasçı Beno. Orkestra Smooth Jazz çalarak keyifli müzikleri seyircisiyle paylas¸acak. Bu gösteriyi izlerken kendinizi kukla üçlüsünün caz trio konserinde hissedeceksiniz.

Pınar Çocuk Tiyatrosu

Alaaddin’in Sihirli Lambası Tiyatro Oyunu
Binbir Gece Masalları'nın büyülü dünyasına hoş geldiniz. Yüreği iyilikle dolu Alaaddin, güzeller güzeli Prenses Yasemin, kötü kalpli vezir ve sihirli lambanın cini... Hepsi Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda yeni bir maceraya yelken açıyorlar.

Ülkenin kötü kalpli vezirinin aklında tek bir şey vardır. Efsanelerde anlatılan sihirli lambayı bulmak ve her şeye sahip olmak... Vezir, bir tesadüf eseri lambayı nasıl bulacağını ögˆrenir ancak bunu yapmak için kahramanımız Alaaddin'i kandırmak zorundadır. Alaaddin'in iyi niyetinden faydalanan vezir tam amacına ulaşacakken bir terslik olur ve lamba eline geçmez.

Bu arada güzel Prenses Yasemin ile tanışan Alaaddin vezirin planlarını öğrenmiştir. Kötü kalpli vezir, Yasemin ile zorla evlenmek ve prensesin babası Sultan'ı zehirleyip ülkeyi ele geçirmek istemektedir. Yüregˆi iyilikle dolu Alaadin'in ve Yasemin'in yapmak istediği tek bir şey vardır. Lambanın cininden ufak tefek yardımlar alarak kötü kalpli vezirin planlarını engellemek.

BP Çocuk Tiyatrosu

Önüm, Arkam, Sağım, Solum Trafik Tiyatro Oyunu
Oyuncu, yazar ve pedagog Aylin Çalap'ın kaleme aldığı Önüm, Arkam, Sagˆım, Solum Trafik adlı interaktif ve müzikli oyun; yaya kuralları, trafik is¸aretleri, emniyet kemerinin önemi, bisiklette kask kullanımı gibi trafikte doğru davranış biçimlerini eğlenceli bir şekilde çocuklara aktarıyor.

Bu güne kadar 1.5 milyon çocuğa trafik egˆitimi veren oyun, yol güvenliği alanında hem çocukların, hem de ailelerin bilinç düzeyini artırmayı hedeflerken eğlenceli ve eğitici bir deneyim yaşayan çocuklar için trafik kurallarını ögˆrenmek daha kolaylas¸ıyor ve unutulmuyor.

Beyza & Pepper Frisbee Show
2001 doğumlu Beyza ve Border Collie cinsi köpeği Pepper bir köpek sporu olan frisbee sporunu bir gösteriye çevirerek izleyenlere köpekle insan ilişkisinin nasıl spora yönlendirilebileceğini gösteriyorlar. Ayrıca 1970’lerden bu yana dünyada hızla yayılan bu sporun Türkiye’de de yayılması için faaliyetlerine devam etmekteler.

Life Park Hakkında
Şehrin müzik dolu yeni yaşam merkezi Lifepark, Maslak’a 7 km mesafesi ve Hacıosman metro istasyonuna 10 dk’lık mesafesiyle Bahçeköy surlarının etegˆinde yer alıyor. Lifepark, muhteşem bir orman içinde yer alan şehrin en büyük açık konser alanı olma özelliğini tas¸ıyor. Ayrıca, yürüyüs¸ parkurları, aktivite alanları, Qubbe Bahçe, Izoletta Wine & Steak House ve keyifli kafeleri ile de konser günleri dışında tüm gün boyunca hizmet veriyor.

Özellikle yerli ve yabancı sanatçıların konserlerine ve festivallere ev sahipliği yapan Lifepark ile İstanbul en renkli açık etkinlik alanına kavuşuyor. Şıklığın doğa ile buluştuğu, Lifepark’ta günün her saati keyifli vakit geçirmek mümkün. Sabah parkurda yapacağınız yürüyüşün ardından, cafelerinde dostlarla keyifli sohbetlere dalabilirsiniz. Akşam düzenlenecek konser öncesi, Izoletta’nın seçkin şarap kavından dilediğiniz bir s¸arap eşliğinde enfes bir steak ile akşam yemeğinizi bir lezzet ritüeline dönüştürebilirsiniz. Lifepark’ta haftanın her günü, günün her saati keyifli anlar sizi bekliyor!

Ayrıntılı bilgi için 0 212 226 18 95 numaralı telefonu aramanız rica olunur.

- Kapı açılış saati 10:00 dır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT