Ben Küçükken Gösterirdim

Tarihler: 27 Aralık 2014 Cumartesi ~ 27 Aralık 2014 Cumartesi 27 Aralık Saat:15:00

Yer: Evde Tiyatro Suadiye

Ücret: 1. Kategori - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bağdat Cad. Ebru Ap. 419/A Kat: 2, Daire: 18 Suadiye Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 27, 2014 ~ Ara 27, 2014

Metin Zakoğlu’nun 9 sezondur kapalı gişe sergilediği stand-up gösterisi Ben Küçükken Gösterirdim,  Evde Tiyatro Suadiye sahnesinde...

Küçükken gördüklerini ve gösterdiklerini paylaşan Metin Zakoğlu'nun ağlanacak hallerimize güldüren, suya sabuna dokunan bu gösterisinde siz de bir müddet sonra gösterenlerden biri olacaksınız.

Gösteri tarzı olarak izleyicilerin de oyuncu olabildiği, kendilerini bir anda sahnede buldukları interaktif gösteriler ve eleştirinin dozunun yüksek olduğu, suya sabuna dokunan doğaçlamalar bu gösterilerin en renkli anlarını oluşturur. Metin Zakoğlu 'Tiyatroda Mekan Deneyleri' başlığı altında bugüne kadar Evde Tiyatro, Hastahanede Tiyatro ve Engellilerin Evinde Tiyatro gibi avangart çalışmaları ile birçok ödülün sahibi oldu ve yarattığı kavramlar birçok sanatçıya örnek olarak sanatın yücelmesine yardımcı oldu.

Oyunlara tam zamanında gelmeniz önemle rica olunur. “Bir saat erken gelmek beş dakika geç kalmaktan iyidir!” W.Shakespeare

Metin Zakoğlu’nun şovlarında bilinmesi gereken en önemli şey her gösterinin seyirciye göre yeniden şekillenmesi ve farklılaşmasıdır. Tamamen doğaçlamaya bağlı olarak sunduğu bu gösterilerde Zakoğlu her gösteride birbirinden farklı metinler sunmaktadır.

Yazan - Gösteren: Metin Zakoğlu
Mekan Tasarım: Tuğba Zakoğlu
Süre: 60 Dakika (Süre performansa göre artabilir.)
Ara: Zakoğlu'na bağlı olarak gösteri sırasında belirleniyor.

Stand-Up Seyirci Notları

Biraz geç keşfettim bu küçük gizli hazineyi. Bu gece burada olmaktan dolayı büyük keyif aldım. Hızla değişen duygularımı ben bile takip edemedim. Sevgili Metin Zakoğlu sizi tanıdığıma çok sevindim. Bu gece burası kocamandı!
Gökçe Bahadır

Zihni sinir bir adamdan, zihni sinir hikayeler... Bayıldım. Yine geleceğim.
Elif Mutlu

Alışılmışın dışında çok ama çok zevk verici bir ortam. Espriler tam dozunda. Tiyatrolarda öksürüğünüz tuttuğunda kendinizi antrakta kadar zorla tutmanızı gerektirmiyor.
Nursen Çelikkaya

Eşime oyuna gideceğiz deyince, nereye dedi. Sanırım bir sanatçının evine gideceğiz dedim. Öyle de oldu, bir oturma odası düzeninde, eğlendik, güldük, şarabımızı kahvemizi içtik, 90 dakika boyunca Metin Zakoğlu ile hayatı paylaştık. Tavsiye ederim...
Erdal Kemeroğlu

Samimi, içten, yalansız, akıcı, zamanın geçtiğini unutturan, sempatik, tempolu bir gösteri... Yeteneğinizi bu kadar güzel işlediğiniz için tebrik ederim.
Evren Emre

Yorum, anlatım ve seyirciyi oyuna dahil etme çok içten samimi ve doğaldı. Çok başarılı...
Nurgül Adım

Sahnedeki hakimiyetiniz, seyirci ile diyalogunuz ve ortamın sıcaklığı çok ama çok iyiydi... Fikrinize sağlık.
Dila Kaplan

Sürüden ayrılanı kurt mu kaparmış; ya sürüden ayrılan kurdun kendisiyse?
Murat Tuşder

Sahnede olup bir kitlenin nabzını tutabilmek, göz temasını koruyup kaleleri teker teker fethetmekte çok ama çok başarılısınız. Bu tutkuyu yaşatmak için sınır tanımamak olarak algıladığım bu dar alandaki paslaşmalarınız sizin için olduğu kadar bizim için de umut vericiydi!
Elçil Kaya Biçer

Sizin sayenizde yaşadığım şehrin süprizlerle dolu olduğunu bir kez daha anladım. Bu akşam bizim için gerçekten büyük bir süprizdiniz.
Ahmet Biçer

Gösterinizi çok beğendim. Seyirciyi oyunla bütünleştirirken kullandığınız üslup aşalayıcı olmayıp, aksine gururlandırıcıydı. Biz 68 kuşağını eski günlere götürdünüz. Teşekkür ederim.
Sevin Güray

Bundan daha başarılı olamazdı. Çok içtensiniz.
Suzan Ekinci

Sizi izlemek için özel olarak Bursa’dan gelmeye değdi. Seyircinin gösterinin içinde olması gerçekten bambaşka bir duygu. Her oyununuzu izlemeye geleceğiz.
Meral Tosun

Son derece samimi ve komik. Komediye sevgiyi dahil etmek her zaman mümkün olmuyor. Sanırım bu da beraberinde büyük başarıyı ve alkışı getiren en önemli etken. Tebrikler, harika.
Türkan Yıldırım

İlginç bir gösteriydi. Anlatılanlar sanki içimizden geçiyor gibiydi.
Şükriye Türkoğlu

Hiçbir gösteride bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum, hiçbir tiyatro sanatçısını bu kadar derin hissetmemiştim. İnanılmaz derecede komik ve bir o kadar da dokunaklıydı.
Onur Özdemir

Süper güldürürken birden insanın yüzünü kızartan durumları ortaya çıkartan bir gösteride, sanatçımız da harika.
Hazal Sun

Aziz Nesin güzelliğinde.
Gamze Kamacı

Muhteşem. Bundan sonra tüm oyunlarınızı izleyeceğim. Bayıldım. Kahkahalarla dolu bir gece yaşattığın için teşekkür ederim.
Cansu Köp

Sizi tanıdığımıza çok memnn olduk, sizin bu anlamlı ve esprili duruşunuzu sokaklara taşımalıyız.
Nihat İbiş

Cümle kurmaktan, düşündüğünü dile getirmekten korkmayan özgür bir gösteri izlediğim için size teşekkür ederiz. Keyifli, eğlenceli en önemlisi her kelimesi dinlenesi…
Elif Altay

- Etkinlikte 16 yaş sınırı vardır.
- Yemekli bilet fiyatına; başlangıç çorbası, ana yemek, 1 içecek dahildir.
- Yemekli limitsiz fiyatına; başlangıç çorbası, ana yemek ve limitsiz içecek dahildir.
- Vip Balkon Biletine 1 adet içecek dahildir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT