Burçin Büke

Tarihler: 23 Temmuz 2014 Çarşamba ~ 23 Temmuz 2014 Çarşamba 21:00

Yer: Alaçatı Açıkhava Tiyatrosu

Ücret: 1. Kategori - 45.50 TL Numarasız - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Uğur Mumcu Cad. Yan Sokağı Alaçatı İzmir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2014 ~ Tem 23, 2014

Piyanist Burçin Büke, Alaçatı Piyano Festivali kapsamında 23 Temmuz'da Alaçatı Açıkhava Tiyatrosu'nda İzmirli müzikseverlerle buluşuyor.

İlk piyano derslerini müzisyen olan babasından alan, daha sonra Ali Ersümer ile çalışan Büke, halk önünde ilk konserini 10 yaşındayken verdi. 1977’de açılan “Harika Çocuk” sınavını kazanıp Mithat Fenmen ve Gülay Uğurata ile piyano, İlhan Baran ile de teori ve kompozisyon çalışmalarını sürdürdü. 1979 yılında Sofya Müzik Festivali’nde Türkiye’yi başarıyla temsil etti. 

1982’de 11 senelik Ankara Devlet Konservatuarı’nın Yüksek bölümünü 5 senede bitirdikten sonra, açılan devlet bursuyla Almanya’nın Hannover şehrinde Müzik Akademisinde okumaya hak kazandı. Burada sırasıyla Prof. Ebert, Goetzke, Szidon, Plagge ile çalıştı. 1984 - 1989 senelerinde solist ve oda müziği sanatçısı olarak Hannover Neu Musik festivallerine katılan sanatçı, 1990 senesinde CD, televizyon ve radyo kayıtları yaptı. 1992 senesinde Hannover Müzik Akademisi’nin solistlik sınavını birincilikle bitirdi.

Londra’da Prof. Benjamin Kaplan ve İtalya’da da Prof. Marvulli ile özel olarak çalışan Büke, uluslararası Lanciano Piyano yarışmasında birincilik, ayrıca Craydon ve Bilbao yarışmalarında da ödüller kazandı. 1993 senesinde Berlin’de kurulan Color of Musik Oda Orkestrası’nın solist ve kurucularından olan sanatçı, Kuzey Almanya  Radyo Orkestrası, Langenhagen Festival Orkestrası, Lanciano Festival Orkestrası, Hannover Big - Band Orkestrası ile turneler yaptı. Fransa, İngiltere, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan, Avusturya, İsrail, Hollanda, Mısır, İsviçre, Estonya, İspanya ve Amerika’da verdiği konserlerin yanı sıra Almanya’da Braunschweig, Bremen, Osnabrück, Amerika’da West Palm Beach, İtalya’da Lanciano, Türkiye’de Yapı Kredi, Aksanat, İşsanat festivallerinde başarılı konserler verdi ve çok olumlu eleştiriler aldı. 

2000-2003 yılları arasında Selanik Konservatuarı’nın düzenlediği Uluslararası Piyano Festivaline eğitmen ve solist olarak katıldı. 2000 yılında sanatçı “My Dream”, 2004’te “Personal Touch”, 2006‘da “It’s Time”,  2007'de  “Mozart for Babies” ve “Secret Garden” , 2009’da “Haydn For Babies” albümlerini yayımladı.

Bugüne kadar yaptığı konser turnelerinde Jörris, Marvulli, Becker, Strugalla, Kriemetz, Kretschmacher, Altschuller, Lentini, Abdullayev gibi şeflerle konserler veren sanatçı, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana Eskişehir ve Bursa Senfoni Orkestraları ile sahneye çıktı. “Secret Garden” konserlerini yurt içindeki birçok üniversitede seslendirmiş ve konferanslar vermiştir.

- Etkinlik belirtilen saatte başlayacaktır.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT