Hayatımın Bilgisi

Tarihler: 11 Aralık 2014 Perşembe ~ 11 Aralık 2014 Perşembe Saat:21:00

Yer: sekizincikat

Ücret: Tam - 34.00 TL Öğrenci - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. Galatasaray Meydanı No: 108, Aznavur Pasajı Kat:8 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2014 ~ Ara 11, 2014

Beyaz yakalı bir kadın çalışanın, bir sunum sırasında benliğinin derinliklerine doğru çıktığı  yolculuğu anlatan Hayatımın Bilgisi, sekizincikat sahnesinde...

“Sabah kalktığımda yine yeni bir insan olarak hayata başlıyorum. Başarılı bir iş kadını, iyi bir sevgili, iyi bir vatandaş, kazanmayı ve harcamayı bilen, kendisine güveni tam son model bir bir bir bir….şey işte. Son model bir şey…”

“Hayatımın Bilgisi” bir kadının hikâyesi. Tanıdık, bildik ve sıradan. Metroda yanımıza oturan, vapurda telefonunu kurcalayan. Hayatın koşturmacası içerisinde durmak bilmeksizin yuvarlanan. “Başka türlü bir şey”i arayan ama ne onu var edecek kadar güçlü ve cesur, ne de onu unutacak kadar ikiyüzlü olan. Aşık-mış, ait-miş, mutlu-ymuş gibi yapa yapa rolünde ustalaşan; aşık, ait, mutlu olan. Ama ne yaparsa yapsın, içindeki sesleri susturamayan.

Beyaz yakalı bir kadın çalışanın, bir sunum sırasında benliğinin derinliklerine doğru çıktığı  yolculuğu anlatan oyun, kendisi de bir beyaz yakalı çalışan olan Özgür Akarsu tarafından yazıldı. Hayalleri, geçmişi ve toplumsal tanımlar arasında sıkışıp kalmış bir bireyin çığlığı olarak nitelendirebilecek “Hayatımın Bilgisi” sezon boyunca Sekizincikat’da seyredilebilir.

Ekip Hakkında:

Hayatımın Bilgisi, tiyatrocu, müzisyen ve görsel sanatçıların kollektif çabasıyla şekillenmiş bir projedir. Oyuncular dışındaki tüm kadro hayatlarını avukat, öğretmen, mühendis vb. mesleklerde idame ettirirken bir yandan da sanatlarını icra etmeye çalışmaktadırlar. Bir grup kurmak yerine proje etrafında bir araya gelen ekip, gönüllü çabalarıyla Hayatımın Bilgisi'nin seyircisiyle buluşmasını sağlamıştır.

Yazan-Yöneten: Özgür Akarsu
Oynayan: Münibe Millet
Dramaturji: Zafer Ertem
Görsel Tasarım-Uygulama: Bilge Can Gürer
Video ve Ses Oyuncu Kadrosu: Başak Meşe, Efe Keleşoğlu
Işık Tasarımı: Metin Çelebi
Müzik: Mantar Palas
Afiş: Okan Kayabaş
Prodüksiyon: Aslı Şüküroğlu
Süre: 80 dk.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT