Kuş Kafesi

Tarihler: 02 Mayıs 2015 Cumartesi ~ 03 Mayıs 2015 Pazar 02 Mayıs Saat:20:30 ve 03 Mayıs Saat:17:00

Yer: Tiyatro Ak'la Kara

Ücret: Tam: 35,00 TL Öğrenci: 25,00 TL

Nereden Alınır: Mybilet ve Mekan Gişe

Adres: Bahariye Caddesi (Tramvay Yolu) NO:92 Akyıldız Pasajı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 541 43 59

Faks: 0216 541 43 60

Web: http://http://www.tiyatroaklakara.com

E Posta: tiyatro@tiyatroaklakara.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2015 ~ May 3, 2015

Robin Williams ın çılgın komedisi tiyatro sahnesinde. Hiçbir kadın bu kadar güzel erkek, hiçbir erkek bu kadar güzel kadın olmamıştı.

George ve Albin 15 yıllık beraberlikleri olan ve bir travesti kulübü işleten bir çifttir. George un oğlu muhafazakar bir siyasetçinin kızıyla evlenmeye karar verince ailelerin tanışması gerekir. Ama bu tanışmada çılgın ikilinin sert erkekler gibi davranmaları ve kulübün üst katındaki evlerinin dekorasyonunun değişmesi, evin uşağı Jacob un çıplak dolaşmaktan vazgeçmesi gerekmektedir. Bütün hazırlıklar tamamlandığında bir başka sorun daha çıkar. George un eski karısı mutlu bir aile görüntüsü vermek ve sevgi dolu anneyi oynamak için gelecektir ama saatler geçer ve Simone dan haber çıkmaz. Bunun üzerine Albin kadın kılığına girerek anneyi oynamaya karar verir ve tam ortaya çıktığı anda gerçek anne de eve gelir. İşler içinden çıkılmaz bir hale geldi derken paparazzilerin muhafazakar politikacıyı Kuş Kafesi kulübünde basmaya gelmesi oyunun çılgın sonunu hazırlar.

Yazan: Jean Poiret
Yönetmen: Atilla Şendil
Oyuncular: Savaş Özdural, Levent Ünsal, Mustafa Dinç, Can Esendal, Pelin Turancı, Taylan Atlıhan, Arzu Akın Bahadır, Ilgın Angın, Arda Oğul Meriçliler

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT