Hayatın Dengesi Fotoğraf Yarışması’na İlgi Büyük

Tarihler: 28 Ağustos 2014 Perşembe ~ 30 Kasım 2014 Pazar

Yer: Estuz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2014 ~ Kas 30, 2014

Estuz’un, tuz kullanımında duyarlılığı artırmak amacıyla başlattığı ve büyük ilgi çeken ‘Hayatın Dengesi’ adlı fotoğraf yarışmasına 500’ün üzerinde başvuru yapıldı. Yoğun başvurunun olduğu ve sayının her geçen gün artış gösterdiği fotoğraf yarışmasına son başvuru tarihi ise 30 Kasım.

Halkı dengeli tuz tüketimi konusunda bilinçlendirmeyi görev bilen Estuz’un başlattığı Hayatın Dengesi Fotoğraf Yarışması’na ilgi büyük oldu. Yarışma’ya 500’ün üzerinde başvuru yapıldı.

Hayatın dengesini fotoğraf kareleriyle anlatmak isteyen herkesin katılabildiği ve son başvuru tarihi 30 Kasım olan yarışmanın jürisinde ise fotoğraf ve iletişim dünyasının usta isimleri yer alıyor. Belgesel ve haber fotoğrafçısı Haluk Çobanoğlu, fotoğrafın duayen hocalarından Doç. Dr. Hüseyin Eryılmaz, fotoğrafçı Firdevs Sayılan, tecrübeli fotoğraf editörü Umut Sülün, ünlü reklamcı A. Selim Tuncer, Estuz Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Özdemir, Efsina Genel Müdürü Özgür Özdemir ve iletişim Danışmanı Mustafa Kaya’dan oluşan yarışma jürisi, sonuçları değerlendirerek kazananları 3 Aralık 2014 tarihinde açıklayacak.

Birinciye 5 bin TL ödül

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında yürütülen “Hayatın Dengesi” ana temalı yarışmaya, seçici kurul üyeleri, TFSF temsilcisi ve onların birinci derece yakınları dışında, Türkiye’de ikamet eden herkes katılabiliyor. www.estuz.com/hayatindengesi/ web sitesi üzerinden elektronik ortamda yükleme yaparak başvuruların yapıldığı ve bir kişinin en çok üç eserle katılabildiği yarışmada, birinciye 5.000 TL, ikinciye 3.000 TL ve üçüncüye 2.000 TL’lik para ödülü dağıtılacak. Ayrıca bir kişiye de 1.000 TL’lik mansiyon verilecek.

Başvuru ve yarışmayla ilgili detaylara www.estuz.com/hayatindengesi/ adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT