Spor Odağında Azerbaycan Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Tarihler: 29 Eylül 2014 Pazartesi ~ 26 Ekim 2014 Pazar

Yer: Bakü

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2014 ~ Eki 26, 2014

Bakü, 2015 Avrupa Oyunları'nın açılışına ev sahipliği yapmaya hazırlanırken, Avrupa Azerbaycan Topluluğu (The European Azerbaijan Society - TEAS) da Spor Azerbaycan adlı yeni bir fotoğraf yarışması düzenliyor. Hem profesyonel hem de amatör fotoğrafçıları davet eden yarışma ile katılımcılara birçok ödül kazanma şansı da sunuluyor.

Bu ödüller arasında, 2015 Avrupa Oyunları süresince geçerli bilet ile beraber tüm masrafları karşılanacak bir Bakü seyahati, Oyunlara hafta sonu için serbest giriş sağlayan biletler ile Bakü'de uzun bir hafta sonu tatili, iPad ve oyunlara giriş bileti gibi heyecan verici ödüller bulunmaktadır. Jüri, ünlü uluslararası fotoğrafçılar Ed Kashi, Philipp Rathmer ve Agdes Baghirzade'den oluşacaktır. Yarışmaya katılan fotoğraflar arasından seçilen fotoğraflar ile bir sergi düzenlenecek ve bu sergi TEAS ofislerinin bulunduğu Londra, Paris, Berlin, Brüksel, İstanbul ve Bakü’yü dolaşacaktır. Yarışmaya giriş için tek kriter, spor ve Azerbaycan konusuna uygun fotoğraflar ile katılmaktır. Örneğin, Bakü'nün Avrupa Oyunları'na hazırlanan bölgelerindeki değişimleri göstermek, antrenman yapan Azeri atletler, tipik Azeri sporları ya da ülkenin spor kültürünü temsil eden kareler ile yarışmaya katılınabilir.

Fotoğraflar competitions@teas.eu adresine (maksimum 10MB) 26 Ekim 2014 saat 17.00’ye kadar gönderilebilir. Koşullar ve diğer detaylar için: www.teas.eu/azerbaijan-sport-in-focus adresini ziyaret ediniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT