Esans Hotel

Adres: İshakpaşa Cad. Yenisaraçhane Sok. No:4 34122 Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 516 19 02

Faks: 0212 516 19 03

Web: http://www.esanshotel.com

E Posta: info@esanshotel.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 2, 2012

Esans oteli, Sultanahmet İstanbul Topkapı Sarayi karşısında, 120 senelik tarihi bir konakta yer almaktadır. Ayasofya ve Sultanahmet’e 4 dakika yürüme mesafesindedir. Tarihi köşkün ilk sahibinin esanslar ile ilgilenmesinden esinlenerek, her otel odasına eski bir Osmanlı kokusu ismi verilmiştir. Cariye Kokusu Odası, Hürrem Sultan kokusu odası,vb. Otelde bu eski kokular misafirlere sunulmakta ve dilediklerinde odalarına doğal bir difüzyon yöntemi ile yayılmaktadır. Bu şekilde tarihi yarımadada tarihi bir köşkte, tarih de koklanabilmektedir.

Oteldeki tüm tasarımlar Osmanlı motifleriyle süslenmiştir. Geniş odalarında A/C, LCD TV, Minibar, Kettle, Makyaj/calisma masasi, elektronik kasa, sac kurutma makinesi bulunmaktadır. Terasından adalar ve Marmara denizinin benzersiz manzarası mevcuttur.

Acık büfe kahvaltısında, börekler çörekler ev yapımı olarak sunulmaktadır. Terasında İstanbul boğazı, adalar ve Ayasofya manzarasına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT