Aşk Yemini

Aşk Yemini

Orjinal Adı: The Vow

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Michael Sucsy

Film Türü: Dram

Film Süresi: 104 dk.

Senaryo: Marc Silverstein, Abby Kohn, Michael Sucsy
Görüntü Yönetmeni: Rogier Stoffers
Müzik: Rachel Portman
Oyuncular: Jessica Lange, Sam Neill, Rachel McAdam, Scott Speedman, Channing Tatum, Kim Roberts, Joe Cobden, Joey Klein, Lindsay Ames, Darlene Benigno
Dağıtım: Warner Bros

Fragman Adresi: http://www.thevow-movie.net/

Orjinal Sitesi: http://www.thevow-movie.net/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 13 Nisan 2012

Sevdiğiniz kişi artık sizi tanımasaydı ne olurdu?

Ruh eşinizin kalbini nasıl geri kazanacağınızı bilir miydiniz?

Paige ve Leo Chicago’da sanatçı olarak dopdolu hayatlar yaşayan, birbirlerine deli gibi aşık, genç bir evli çifttir. Karlı bir gecede, araba kazası geçirirler. Leo sağ salim kurtulur fakat Paige’in başına aldığı darbe genç kadının kocasıyla yaşadığı tüm anıları siler.

Komadan çıktığında, Leo artık onun için bir yabancıdır.

Leo birdenbire kendini, tüm hayatı boyunca beklediği ilişkiyi yeniden canlandırmak ve karısının aşkını yeniden kazanmak zorunda olduğu, acı verici bir durumda bulur. Paige zihinsel olarak beş yıl geriye, Leo’yla tanışıp sanatçı olmasından önce genç bir hukuk öğrencisi olduğu döneme dönmüştür.

Adeta bir anda, artık Leo’nun tanıdığı karısı değildir; üstüne üstlük, mevcut hayatını da tanımamaktadır. Anne babasından neden ayrı düştüğünü anlayamamakta, eski muhafazakar kıyafetlerini özlemekte, ve üniversiteye ve gelecek vaat eden bir kariyere neden veda ettiğini kavrayamamaktadır.

Daha da kötüsü, Paige onu hâlâ geri isteyen çekici işadamı Jeremy’yle nişanlı olduğunu sanmaktadır; ve müzikle uğraşarak daha az geleneksel bir yaşam tarzı süren Leo’yu sevdiği tek adam olarak kabullenmeye isteksizdir.

Paige'in hafızasını geri kazanması umutsuz bir vaka gibi görününce, Leo en büyük korkusuyla yüzleşmeye başlar: Hayatının aşkını ve tek ailesini kaybetmiştir. Vazgeçmeyi reddeden Leo, her şeye yeniden başlamaya ve Paige’e yeni tanışmışlar gibi kur yapmaya karar verir. Birbirlerine daha önce bir kez aşık olduklarına göre, aynısını tekrar yapabileceklerini umut etmektedir. Bu karar Leo’nun; aşk, insanın kendi olması, ve her nikah merasiminin kutsal bir parçası olan, iki insanın birbirine ettiği evlilik yeminine olan tüm inancını sınayacak bir meydan okumadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT