Hükümet Kadın

Sinema Film Arşivi Hükümet Kadın
Hükümet Kadın

Orjinal Adı: Hükümet Kadın

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Sermiyan Midyat

Film Türü: Komedi

Yazan: Sermiyan Midyat.
Yapım: BKM Film.
Müzik: Cem Yıldız.
Oyuncular: Demet Akbağ, Sermiyan Midyat, Mahir İpek, Ercan Kesal, Gülhan Tekin, Burcu Gönder, Cezmi Baskın, Renan Bilek, Ayberk Attila, Rıza Akın, Bülent Çolak, Olgun Toker, Haki Biçici, Ahmet Sarsılmaz, Bahadır Efe, Doğukan Polat, Levent İdem, İpek Bilgin, Aziz Sarvan, Ali Tutal, Orçun Kaptan, Sarp Aydınoğlu, Nazmi Kırık, Kemal Uçar, İpek El

Orjinal Sitesi: http://www.hukumetkadin.com/

Paylaş:

3 Yorum:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Hükümet Kadın

Vizyon Tarihi: 01 Şubat 2013

8 çocuklu Midyatlı sıradan bir kadın olan Xate'nin komşularından tek farkı, kocasının Midyat Belediye Başkanı olmasıydı. Birgün, başına gelenler onun da Midyatlılar'ın da hayatını değiştirdi! Okuma yazması olmayan Xate Midyat Belediye Başkanı oldu! Mutfak işlerine girişir gibi giriştiği devlet işlerinde çocuklarının kendi aralarındaki çocukça rekabeti Midyat halkına kahkahalar attıran maceralara neden oldu. Ama hiçbir şey Xate'yi yolundan döndürmedi.

Hükümet gibi kadın Xate, işleri elinin hamuru ile çözmenin yolunu her seferinde buldu. Midyat'ta henüz kimse farkında olmasa da sadece onun için değil tüm ülke için hayat eskisi gibi değildi aslında. Ama en azından Midyat’ın değişimine giden yol, kahkahalarla doluydu! Filmin senaryo yazarı ve yönetmeni Sermiyan Midyat da aynı zamanda filmin oyuncularından biri.

Demet Akbağ, yedi oğlu ve birkızı ile kendini Belediye Başkanı olarak bulan Xate karakteri ile sinema perdesinde yine unutulmayacak bir karakter yaratıyor ve seyirciye yine neşe dolu bir film vaadediyor. Film 01 Şubat 2013'te vizyona girecek!

Filmin fragmanında Demet Akbağ yine yarattığı karakter ile kahkahalar attırıyor!

Davacı, Tersine Dünya, Vizontele, Vizontele Tuba, Neredesin Firuze, Organize İşler, O… Çocukları, The Net 2.0, Kurtuluş Son Durak ile seyircinin karşısına çıkan, Ata Demirer’le birlikte oynadığı Eyyvah Eyvah serisinde Firüzan’a hayat veren ve uzun süre konuşulan bir performansa imza atan Demet Akbağ, şimdi de Hükümet Kadın’da 8 çocuklu, Güneydoğu’nın ilk kadın belediye başkanı Xate’nin komik hikâyesini beyazperdeye taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

kok güzel inanılmaz güzel
Uper duper super :) :)
çok kmik
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT