Kelebeğin Rüyası

Sinema Film Arşivi Kelebeğin Rüyası
Kelebeğin Rüyası

Orjinal Adı: Kelebeğin Rüyası

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Yılmaz Erdoğan

Film Türü: Dram

Senaryo: Yılmaz Erdoğan.
Yapımcı: Pelin Ekinci Kaya.
Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin, Taner Birsel, Ahmet Mümtaz Taylan, Farah Zeynep Abdullah,İpek Bilgin.
Dağıtım:UIP.

Orjinal Sitesi: http://www.kelebeginruyasifilm.com

Paylaş:

7 Yorum:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Kelebeğin Rüyası

Vizyon Tarihi: 22 Şubat 2013

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği, ön hazırlıkları 2 yıl süren, çekimleri 4 ay Zonguldak ve İstanbul’da gerçekleşen Kelebeğin Rüyası’nın teaser afiş ve fragmanı tamamlandı.

Kelebeğin Rüyası, 22 Şubat’ta Türkiye ile birlikte Avrupa ve Ortadoğu’da seyirciyle buluşacak.

1941 yılının Türkiye’sini, İkinci Dünya Savaşı dönemi ve mükellefiyet günlerini yansıtan film, iki genç şairin hayatla ama en çok da aşkla olan mücadelesini anlatıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, Belçim Bilgin, Mert Fırat, Zeynep Farah Abdullah ve Yılmaz Erdoğan’ın başrollerini paylaştığı Kelebeğin Rüyası’nda, Ahmet Mümtaz Taylan, Taner Birsel, Devrim Yakut, İpek Bilgin, Aksel Bonfil ve Servet Pandur da rol alıyor.

“Aşk En Güzel Bahanesidir Şiirin”!

Yılmaz Erdoğan’ın, “Aşk en güzel bahanesidir şiirin” dediği Kelebeğin Rüyası’nda aşk, şiirin de hayatın da başrolünü üstleniyor. Film, şairlerin altın çağı olan yıllarda, İkinci Dünya Savaşı’nın gölgesinde adım adım gelişen bir aşkı anlatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Ajitasyon sevenler filme gidebilir. Bu arada, cumhuriyet dönemine de her fırsatta sokuşturuvermeyi de ihmal etmemişler. Film zaten askerlerin köylüleri hırpalamasıyla başlıyor, burjuvazi görüntüleri ve hastanede hastalara kötü müdahaleyle devam ediyor... Liseli bir kıza aşık olan yazar adayı hikayesi için fazla reklam yapılmış diyebilirim.
kesinlikle izlenmesi gereken bi film bilmiyorum herkesin bakış açısı farklıdır ama ben çok beğendim..çok güzel bi film olmuş izlemenizi tavsiye ederim.2,5saat sürüyor ve inanın sürükleyici gerçekten hiç sıkılmadık izlerken..
hiçbir şeye benzemiyor film. 2 buçuk saat sürdü ama ne sonuç var ne bir şey. muzaffer falan nasıl neden öldü anlamadık tavsiye etmem
şimdiye kadar izlediğim en iğrenç filmdi sakın gitmeyin hayatımın hatasını yaptım
nası bi filmdir bu çok kötüydü bence gitmeyin çok daha iyi filmler var
Son zamanların en içten ve kaliteli filmi olduğunu düşünüyorum.. Yılmaz Erdoğan her zamanki gibi başka bir şey yapmış!! Film değil resmen hayatımızın bir parçası,yüreğimizin derinliğinden kopan bir duygu silsilesi... Tek kelime; Harikulade...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT