İyi Bir Yıl

İyi Bir Yıl

Orjinal Adı: A Good Year

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Ridley Scott

Film Türü: Komedi

Görüntü Yönetmeni: Marc Klein, Peter Mayle kitap)
Senaryo: Peter Mayle
Müzik: Marc Streitenfeld
Oyuncular: Russell Crowe, Mitchell Mullen, Marion Cotillard, Albert Finney, Tom Hollander, Didier Bourdon, Hélène Cardona, Archie Panjabi
Yapım: 2006, ABD
Dağıtımcı: Özen Film

Fragman Adresi: http://www.apple.com/trailers/fox/agoodyear/trailerb/

Orjinal Sitesi: http://www.agoodyear.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 10 Kasım 2006

Oscar®-Ödüllü Russell Crowe “Gladiator” filminin yönetmeni Ridley Scott ile A GOOD YEAR, filminde tekrar bir araya geliyorlar. Londra’lı bir yatırım danışmanı olan Max Skinner (Crowe) Provence’teki amcasından kalan şarap bağlarını ve evini satmaya gider. Bu gezi hayatında yeni bir dönemi de beraberinde getirir. Max hayatın tatlandırılmak üzerine kurulduğunu fark edecektir. A GOOD YEAR Peter Mayle’ın aynı adlı best seller romanından sinemaya uyarlanmıştır.

Kendinden emin ve burnu havada, yakışıklı bir borsacı olan, Max Skinner Londra borsasında spekülasyonlar yaparak büyük paralar kazanmaktadır. Son fethinde ise bir çok rakibini buyuk kayıplara uğratmıştır. Max’in zaferi felsefesi ile aynı yöndedir:en önemli şey kazanmaktır ve hayatta başka hiçbir şeyin kıymeti yoktur!

Büyük zaferin hemen ardından Max Fransa’da yaşayan büyük amcasının öldüğüne dair üzücü bir haber alır. Henry Amca Max’ın en yakın akrabasıdır ve bütün cocukluğu onun hatıralarıyla doludur.

Max bir yandan eksantrik amcasıyla dolu cocukluk hatıralarını anımsarken bir yandan da şatoda geçecek bir hayatın nasıl bir hayat olacağı konusunda araştırmalar yapmaktadır. Londra’da onu bekleyen geleceği değişecek belki de oradaki herşeyinden vazgeçecektir. Kendi şirketi onu suçlu ve sorumlu addetmniştir.

Şato’nun otuz yıllık emektarı, Francis Duflot ve karısı Ludivine ile bir anlaşmaya varır. Bağları ve şatoyu satarsa onların hakkını verecektir… Hep birlikte şatoyu yenilemeye başlarlar… Fakat Duflot şatonun satılmasını çocukları gbi baktığı üzümlerin bir başkasının eline geçmesini asla istememektedir.
Max bulutlu geleceğinden kaçıp, bu inanılmaz güzellikteki şatodan yeni bir kazanç sağlamayı düşünürken hiç hesapta olmayan ve daha once tanımadığı bir akrabası çıkagelir… Kaliforniya’lı bir kız olan Christie Roberts amcasının gayri meşru kızı olduğunu iddia etmektedir… Bir yandan şatonun gizli zenginliklerini ondan uzaktutmaya çalışan Max diğer yandan Provence’in yerlisi olan güzel bir kıza gönlünü kaptırır.Aşk şarap kadar lezzetli ve şarap kadar hızlı kana karışmaktadır…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT